3 februarie 2022

The Beatles: Get Back-The Rooftop Performance

Pe 30 ianuarie 1969, The Beatles a concertat pentru ultima dată împreună pe acoperișul sediului lor Apple Corps din Londra. Cea de-a 53-a aniversare a acestui concert memorabil este sărbătorită cu mai multe lansări speciale, evenimente și anunțuri, avându-i pe membrii trupei The Beatles în prim plan. Apple Corps Ltd., Capitol și UMe au lansat „The Beatles: Get Back-The Rooftop Performance” pe platformele de streaming.

Pentru prima dată, versiunea audio completă a interpretării de pe acoperiș a fost adaptată pentru stereo și Dolby Atmos de către Giles Martin și Sam Okell.

Fanii de pe tot mapamondul au avut ocazia să exploreze în amănunt lumea trupei The Beatles, în toamna anului 2021, prin lansarea albumului „Let It Be Special Edition” (Apple Corps Ltd./Capitol/UMe), a seriei documentare, regizată de Peter Jackson, „The Beatles: Get Back” docuseries (Disney/Apple Corps Ltd./WingNut), și prin cartea intitulată „The Beatles: Get Back” (Apple Corps Ltd./Callaway).

Rock & Roll Hall of Fame a anunțat o expoziție revoluționară, intitulată „Beatles: Get Back to Let It Be”, care este disponibilă de pe 18 martie 2022 până pe 23 martie 2023.

Mai mult, Norah Jonas a lansat două cover-uri ale pieselor celebre „I’ve Got A Feeling” și „Let It Be”, care au fost filmate împreună cu band-ul artistei pe acoperișul clădirii Empire State Building din New York.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook