1 aprilie 2010

Teleportaţi în adolescenţă

Unul dintre cei mai populari actori ai momentului şi deopotrivă un adevărat simbol al anilor ’80, John Cusack revine pe marile ecrane din întreaga lume în comedia „Teleportaţi în adolescenţă” („Hot Tub Time Machine”). Filmul este prezentat de MediaPro Distribution din 2 aprilie 2010 în cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, Starplex, Odeon Cineplex (Cluj) şi Cinema City (Cotroceni, Cluj, Timişoara şi Bacău).



În urma unei colaborări de succes în filmul „High Fidelity”, John Cusack, care a fost şi producător, a apelat la Steve Pink pentru a regiza comedia „Teleportaţi în adolescenţă”, cei doi fiind uniţi de o prietenie îndelungată. „Lecţia cea mai importantă a acestui film este prietenia”, declara Cusack într-o emisiune. „Ceea ce doresc în viitor pentru mine şi pentru toţi oamenii, de altfel, este să ne regăsim prietenii. Acesta este cel mai de preţ dar pe care îl avem în viaţă.”

O comedie care aduce din nou în vogă hainele stridente, jambierele şi coafura afro, „Teleportaţi în adolescenţă” îi urmăreşte pe cei patru bărbaţi: Adam (interpretat de John Cusack), Lou (interpretat de Rob Corddry), Nick (interpretat de Craig Robinson) şi Jacob (interpretat de Clark Duke) într-o aventură mai puţin obişnuită.

După o beţie cruntă, într-un jacuzzi, cei patru se trezesc cu mari dureri de cap… în iarna anului 1986. Dezmeticindu-se cu greu, bărbaţii reuşesc să înţeleagă că şansa care li s-a oferit în mod miraculos le poate schimba în sfârşit destinele. Unul dintre ei va găsi o nouă dragoste, unul va deprinde cum să ia atitudine în cuplu, al treilea îşi va găsi chemarea şi ultimul va realiza că viaţa este prea frumoasă ca să o lase să treacă pe lângă el.

Întrebat de un reporter ce ar schimba dacă ar avea posibilitatea să se întoarcă în timp, John Cusack a declarat că: „Ar trebui să fac mai multe incursiuni. Mi-este greu să aleg, probabil aş refuza o parte din filmele în care am jucat. Şi eventual aş face în aşa fel încât să nu întâlnesc deloc anumite persoane”.

Personal, „Teleportaţi în adolescenţă” m-a luat prin surprindere, pentru că nu gust deloc-deloc felul ăsta de comedii. Mi s-a părut foarte ciudat şi titlul, şi nu mă aşteptam la vreo minunăţie, dar John Cusack e un actor pe care l-am văzut în filme bune, aşa că am riscat. Şi bine am făcut. Pelicula nu este recomandată celor sub 15 ani (şi sunt de acord cu asta), pentru că îşi anumite libertăţi de limbaj şi pune deschis câteva probleme specific… bărbăteşti. În rest, o poveste reuşită cu şi despre oameni, despre relaţiile dintre ei, dar şi despre felul în care ele evoluează, despre alegeri, despre greşeli şi, mai presus de toate, despre posibilitatea de a le repara. Cum? Simplu: printr-o călătorie – nedorită – în timp. Iar de aici încolo, filmul prinde, surprinde, distrează, reinventează amuzant lucruri deja cunoscute (înclusiv Google-ul!). Recomandăm cu plăcere, pentru o porţie de râs.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook