17 aprilie 2020

#Stayathome with Dirty Shirt

Dirty Shirt lansează un show pe internet​, „#Stayathome with Dirty Shirt”. Cei interesați pot intra online pentru a urmări acest show web. Prima emisiune se difuzează vineri 17 aprilie 2020, de la ora 20:00.

Sectoarele culturale și de divertisment sunt printre cele mai afectate activități în această perioadă de pandemie Covid 19. Foarte multe formații au de suferit printre care și Dirty Shirt, trupă care a decis ca în această perioadă să fie alături de fani.



Formația Dirty Shirt a anunțat:

Multe dintre concertele noastre din acest an sunt deja anulate și nimeni nu știe când formația va putea începe din nou concertele si turneele. Impactul pentru noi este mai mult decât financiar. Credem că spectacolele live sunt scopul final al muzicii, permițându-ne să împărtășim momente incredibile cu energie pură și emoții puternice cu fanii noștri. Ne lipsesc toate acestea, dar știm că trebuie să așteptăm înainte să ne întâlnim din nou. În acest moment, este mai important pentru noi toți să fim în siguranță și să evităm răspândirea virusului.

În acest context, am decis să începem un show web, intitulat „#Stayathome with Dirty Shirt”, ce este difuzat în fiecare vineri seara (ora 20:00) pe pagina noastră de Facebook. În acest fel ne putem împărtăși în continuare pasiunea și putem păstra legătura cu prietenii și fanii noștri din întreaga lume într-o formă virtuală. Cu siguranță, acest lucru ne va fi de folos și poate asta va aduce câteva vibrații pozitive în aceste vremuri tulburi.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook