13 noiembrie 2019

Ondine

Membrii formației Corbu au lansat povestea video a piesei „Ondine”, piesă care se găsește pe primul album al proiectului, „Zbor spre rădăcini”. Materialul este realizat de Simona Andrei, artist vizual cu care Sergiu Corbu Boldor, inițiatorul Proiectului Corbu, a mai colaborat la videoclipurile pieselor „Ce-am pățit odată” și „Raiu'”. Muzica este semnată de Sergiu Corbu Boldor, linia melodică este adaptare după Corvus Corax, iar versurile sunt adaptate după „Furtuna” de William Shakespeare.



Povestea video a piesei „Ondine” a fost filmată pe cel mai vechi pământ românesc, în timpul turneului Blana con Dios. Starea 23, turneu dedicat publicului.

Vocea aparține Larisei Retegan, iar șoapte Corina Gheorghe, Iuliana Gheorghe, Pomponiu Anda Mihaela, Roxana Zanga și Shemun O’Lav.

Sergiu Corbu Boldor este cunoscut pentru amprenta pe care și-a pus-o pe mai multe colaborări precum: Phoenix, Partizan, Hara, Dirty Shirt, dar și pentru proiectul Ad Hoc.

Ideea Proiectului Corbu a pornit de la semnificațiile contradictorii pe care corbul le are în gândirea europeană, orientală și occidentală. Dacă în credinţele orientale şi occidentale corbul este perceput ca un personaj pozitiv, un erou solar, cu rol profetic, care luptă pentru restabilirea ordinii sociale, în credinţa europeană corbul apare ca un erou negativ, pentru că are capacitatea de a descoperi cu uşurinţă tainele întunericului. Astfel a luat naștere un personaj misterios și complex care dă și numele proiectului: Corbu.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook