20 aprilie 2020

Blana con Dios. Starea 23

Artistul Sergiu CORBU Boldor a lansat pe 14 aprilie 2020, pe platformele online, primul capitol din „Blana con Dios. Starea 23”, dintre cele trei capitole planificate.



„Blana con Dios. Starea 23” este un concept care face parte din Proiectul muzical CORBU, inițiat și coordonat de Sergiu CORBU Boldor și Luiza Matilda Mitu.

„Blana con Dios. Starea 23” nu poate fi încadrat într-un domeniu sau într-un gen anume, deși le include pe toate. Putem să vorbim, mai degrabă, de un stil propriu al proiectului. Blana con Dios. Starea 23 nu este nu este un concert, nici un stand up, nici un spectacol, nici un performance, ci starea 23. Starea 23 face trecerea de la legendă la vis, de la prejudecăți la dizolvarea lor, de la vizual la sunet, de la false credințe la autenticitate.

Starea 23 este starea de grație a artistului care nu încetează să creeze.

„Blana con Dios. Starea 23” a luat naștere în 2019. De atunci și până în prezent proiectul a ajuns în mai multe spații neconvenționale de la magazine cu haine, croitorii, printshop-uri la spații de design interior, muzeul kitchului, muzeul simțurilor, muzee de artă, biblioteci, grădini gospodărești, ateliere de sculptură, teatre independente.

„Blana con Dios. Starea 23” a fost a fost în perioada 17-23 februarie 2020 conceptul din spatele turneului dedicat lui Constantin Brâncuși.

Sergiu CORBU Boldor este inițiatorul și coordonatorul Proiectului muzical CORBU. Este cunoscut în lumea muzicală pentru formația de punk acustic folcloric medieval AD HOC.

Capitolul 1 din „Blana con Dios. Starea 23” poate fi ascultat pe platforma soundcloud.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook