16 decembrie 2020

Nothing’s the Same

Alexander 23 și Jeremy Zucker lansează împreună single-ul „Nothing’s the Same”. În această piesă, cei doi artiști dezvăluie disperarea din spatele înfruntării inevitabilului, iar vocile lor formează un cor plin de emoție pură, până la a șopti „nothing’s the same as it was before”.Alexander spune:

Realizând împreună cu Jeremy melodia aceasta a fost foarte terapeutic. Amândoi simțeam același nor de incertitudine și teamă deasupra capului și, pur și simplu, am făcut tot posibilul să traducem acest lucru în cântec.

În timp ce Jeremy descrie cântecul lor ca „un imn neoficial de carantină”. El continuă să explice:

Nu a existat o modalitate mai bună de a rupe banalitatea zilele din ultima perioadă, decât să te așezi cu Alexander și să scrii un cântec despre asta.

Originar din Chicago, Alexander Glantz este singura forță creativă din spatele lui Alexander 23: scrie, înregistrează și produce totul în studioul său din Los Angeles, construit de către el.

Cântând muzică de la vârsta de 12 ani, Alexander și-a petrecut adolescența rafinându-și meseria cântând în formații. În martie 2019, a debutat cu „Dirty AF1s”, care a fost inclusă de către Apple Music în lista „Bop of the Weeknd”.

Mai târziu, în toamna anului 2019, a împărtășit EP-ul său de debut, „I’m Sorry I Love You”, care a fost apreciat de Billboard, Ones To Watch, Paper și multe altele. Artistul a petrecut restul anului 2019 în turneu cu Alec Benjamin, Omar Apollo și mxmtoon și și-a făcut și debutul la festivalul Lollapalooza. În 2020, Alexander a vândut două show-uri principale la Moroccan Lounge, s-a alăturat lui Chelsea Cutler în turneul ei din SUA. În plus, a făcut echipă cu Selena Gomez pentru a remixa hitul ei, „Rare”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook