9 noiembrie 2018

Spaţii creative pentru educaţie

Pe 14 noiembrie 2018, Asociația MATKA prezintă la UnSpațiu (Sfinții Apostoli 44, etaj 3), cu începere de la ora 19:00, rezultatele proiectului-pilot al inițiativei „Spații creative pentru educație”. Printre invitați se află o parte dintre artiștii și colaboratorii implicați în proiect: Saddo, TRSC, Loreta Isac, KITRA, Ioana Petre, Adrian Preda, Sebastian Pren, Paula Rusu, Sorina Vazelina, Maria Bălan, Sorin Bine Scris, Sergiu Chihaia.



Proiectul presupune transformarea Centrului social de zi „Eu și prietenii mei” din Berceni prin dotarea sălilor dedicate copiilor cu mobilier personalizat spațiului și adecvat activităților desfășurate, prin realizarea de picturi murale în săli și pe hol, planșe educaționale și organizarea de ateliere creative.

Centrul social de zi „Eu și prietenii mei”, aflat în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 4, București, este un serviciu gratuit, de prevenire a abandonului școlar și de instituționalizare a copiilor, ai cărui beneficiari sunt 45 de copii cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani, care nu au posibilitatea unei supravegheri sau care provin din familii aflate în situații de dificultate și fără posibilități materiale din partea familiilor de origine.

Transformarea spațiului a fost realizată cu ajutorul colectivei de artiști, designeri, arhitecți și alți creativi și oameni de cultură implicați în educație, care s-a coagulat de-a lungul celor aproape 3 ani de activitate ai asociației în jurul inițiativei.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook