22 iunie 2010

Soundcheck

Şuie Paparude a lansat recent un nou videoclip neconvenţional, de această dată pentru piesa “Soundcheck” care va fi inclusă şi pe următorul album ce urmează a fi lansat în luna august 2010. Vara aceasta, fanii trupei vor putea asculta live noul single şi pe scena Ciuc Summer Fest unde Şuie Paparude va concerta în prima zi de festival, pe 16 iulie 2010, alături de Faithless, dar şi alte nume autohtone precum Sensor, Discoballs şi L’orchestre d 2010e Roche.



Videoclipul a fost pus în scenă de către Adrian Aghenitei, regizor cu care trupa a mai colaborat în 2009 pentru videoclipul cunoscutului hit “Cea mai bună zi”. Obişnuindu-şi fanii cu proiecte nonconformiste, membrii Şuie Paparude nu s-au dezminţit nici de această dată, pregătind pentru noul clip un decor original construit în totalitate din fotografii decupate şi regrupate de Damian Groves, fiind apoi animate digital.

La filmări au fost invitaţi mai mulţi fani ai trupei, piesa fiind dedicată fiecăruia dintre ei: „Noul nostru single se adresează tuturor celor ce ne-au fost alături de-a lungul anilor, de la o mână de oameni în 1992, până la miile de fani din toată ţara pe care îi avem în 2010. Având în vedere că piesa este dedicată fanilor, aceştia nu puteau lipsi de la filmări, printre ei numărându-se şi oameni care ne scriu zilnic pe forumul nostru www.suiepaparude.ro”, a declarat Michi, unul dintre membrii trupei.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook