13 august 2019

Small Talk

Katy Perry lansează un nou single, „Small Talk”, o piesă sinonimă cu durerea venită în urma recunoașterii și conștientizării faptului că o despărțire lasă în urmă o ruptură emoțională, ce se ascunde printre discuții redundante și un sentiment apăsător de jenă. „Small Talk” a fost scrisă în colaborare cu Johan Carlsson, Charlie Puth și Jacob Kasher Hindlin. Johan Carlsson și Charlie Puth au produs linia melodică, iar Peter Karlsson s-a ocupat de producția vocii.Ideea principală a piesei este redată perfect prin versul: „Am trecut de la străini, la iubiți, la străini într-o singură viață”.

„Small Talk” succedă single-ul „Never Really Over”, certificat cu disc de aur, care a marcat reîntoarcerea lui Katy în atenția publicului, după lansarea din 2017 a albumului „Witness”.

De curând, Katy a primit o distincție care celebrează cele 100 de milioane de certificări RIAA, plasând-o pe aceasta printre cei cinci artiști din întreaga istorie care au reușit această performanță.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook