10 noiembrie 2020

Selecții de toamnă

Muzeul Național al Țăranului Român așteaptă publicul marți, 10 noiembrie 2020, de la ora 17:00, la Sala Acvariu, la vernisajul expoziției „Selecții de toamnă”.Expoziția este realizată de elevii Liceului de Arte Plastice „Nicolae Tonitza” din București și prezintă o varietate de stări sufletești și ipostaze ale contextului contemporan filtrate prin prisma experiențelor personale. Ne sunt prezentate lucrări diverse atât ca tehnică, cât și ca abordare estetică și plastică.

Tinerii artiști dezvăluie în lucrările lor preocupările generației actuale și propun un nou registru de teme în contextul artei contemporane.

Expoziția încurajează spiritul critic, imaginația, și dovedește că viitoarea generație de artiști este încrezătoare și optimistă, iar arta mai are multe aspecte de dezvăluit.

Expoziția poate fi vizitată la Sala Acvariu, până pe 29 noiembrie 2020, de marți până duminică, în intervalul 10:00 – 18:00.

Intrarea este liberă.

Măsuri sanitare și sugestii de vizitare a expoziției

În Sala Acvariu este permisă prezența a maximum 20 de persoane simultan, iar la vernisaj, care are loc în curtea exterioară, se permite prezența unui număr de maximum 100 de persoane, cu respectarea regulilor de distanțare.

Purtarea măștii este obligatoriu pentru personalul muzeului și pentru vizitatori.

Accesul în sală este permis după ce vizitatorii își dezinfectează mâinile la distribuitorul de gel hidroalcoolic.

În expoziție, vizitatorii sunt rugați să păstreze între ei distanța fizică de 2 m.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook