3 noiembrie 2020

Adverbe

Muzeul Național al Țăranului Român așteaptă publicul joi, 5 noiembrie 2020, de la ora 17:00, la Sala „Irina Nicolau”, la vernisajul expoziției „Adverbe”, a artiștilor vizuali Florin Ciubotaru și Andrei Ciubotaru.



Florin Ciubotaru, artist vizual, declară:

Generic vorbind a te manifesta este o condiție a existenței viului, este o dorință a individului de a se afirma ce nu poate fi evitată. Lucrările aparțin inițial intimității autorului. Acest proces odată realizat nu rezistă mult în singurătate, el trebuie perceput și de alții cu întâmpinări polemice, analize, contraziceri, argumentări. Expunându-te, intri în comentariul lumii, mai adaugi o opinie la diversitatea gândirii.

În formula actuală am ales să-l invit pe fiul meu Andrei, mi-a fost mai ușor să hotărăsc, cunoscându-i poziția față de realitate și felul cum gândește. Ceea ce este în aparență real întinde capcane. Rolul artistului este să arate ce nu se vede.

Cât privește graba de a te localiza și de a te numi într-un stil, recomand să mai așteptăm, aceasta se va afla după o perioadă mai îndelungată dintr-un ansamblu reprezentativ.

Expoziția poate fi vizitată la Sala „Irina Nicolau”, până pe 29 noiembrie 2020, de marți până duminică, în intervalul orar 10:00 – 18:00. Lunea este închis.

În Sala „Irina Nicolau” este permisă prezența a maximum 20 de persoane simultan, iar la vernisaj, care are loc în curtea exterioară, se permite prezența unui număr de maximum 100 de persoane, cu respectarea regulilor de distanțare.

Portul măștii este obligatoriu pentru personalul muzeului și pentru vizitatori.

Accesul în sală este permis după ce vizitatorii își dezinfectează mâinile la distribuitorul de gel hidroalcoolic.

În expoziție, vizitatorii sunt rugați să păstreze, între ei, distanța fizică de 2 m.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook