6 iulie 2011

Şcoala de vară de actorie

Fundaţia Calea Victoriei organizează, în perioada 18-22 iulie 2011, Şcoala de vară de actorie, susţinută de actriţa Smaranda Caragea.

În lumea în care trăim, suntem mereu constrânşi să ne purtăm într-un anumit fel. Omul societăţii de astăzi amăgeşte şi se amăgeşte prin ipostazele pe care şi le asumă zilnic: în familie, la birou, pe stradă etc. Dar dacă ar încerca să se redescopere?

Non-actorul este acea persoană care încearcă să se cunoască prin intermediul teatrului. Este o persoană curioasă şi deschisă oportunităţilor. Şcoala de vară este menită să-i facă pe participanţi să uite că sunt oameni mari, să uite că au responsabilităţi covârşitoare şi să se ocupe de cunoaşterea lor dincolo de rolurile sociale pe care sunt obligaţi să şi le asume zilnic.

Pentru că în spatele oricărei vorbe se află gândul, ceea ce trebuie să învăţăm cu toţii este cum să îl clarificăm şi cum să îl folosim ca suport pentru mesajul pe care vrem să îl transmitem.

Pe parcursul a 5 zile, participanţii vor învaţă cum să-şi folosească mai bine calităţile şi apitudinile, pentru a se simţi mai bine în societate, în intimitate, dar şi pe scenă.

Programul celor 5 zile este următorul:
1. Cunoastere, dezinhibare, relaxare, concentrare, respiraţie şi elemente de dicţie.
2. Formarea grupului, comunicare şi exprimare, concept, împărţirea textelor.
3. Exerciţii pentru creşterea creativităţii, improvizaţie, lectura textului, analiza textului.
4. Încălzire, repetiţie, dezvoltare, ridicare scene.
5. Încălzire, repetiţie, un mic spectacol.

Fiecare şedinţă va dura circa 2 ore şi jumătate. Costul este de 250 lei (include şi organizare spectacol), 200 lei pentru studenţi. Număr maxim de persoane care se pot înscrie este 14. Întâlnirile au loc la Fundaţia Calea Victoriei, Str. Caimatei nr. 20, etaj 3.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook