19 septembrie 2022

Romfilatelia: Emisiune comună România – Ordinul Suveran Militar de Malta

Cu ocazia împlinirii a nouă decenii de relații diplomatice dintre România și Ordinul Suveran Militar de Malta, Romfilatelia introduce în circulație emisiunea comună de mărci poștale dedicată acestui eveniment.

Subiectul ales pentru a ilustra machetele emisiunii comune a avut în vedere colaborarea în domeniul asistenței umanitare și numeroase proiecte derulate de Ordinul Suveran în țara noastră în domeniul asistenței medicale, ajutorului la dezastre, sprijinirii persoanelor cu dizabilități, a bătrânilor, a tinerilor, a copiilor de etnie romă și altor categorii de persoane aflate în condiții de vulnerabilitate. De asemenea, Ordinul Suveran de Malta, prin intermediul Serviciului de Ajutor Maltez în România și al Asociației Române a Ordinului de Malta, a acordat sprijin concret României în contextul pandemiei de COVID-19.

Pe timbrul cu valoarea nominală de 10 lei, este redată o acțiune comună a Serviciului de Ajutor Maltez în România și a pompierilor români în timpul unei intervenții urgente de deszăpezire.

Pe timbrul cu valoarea nominală de 16 lei sunt prezentați voluntari ai Serviciului de Ajutor Maltez în România în timp ce oferă asistență refugiaților ucraineni la granița cu România.

Romfilatelia mulțumește reprezentanților Administrației Poștale a Ordinului Suveran Militar de Malta, Ambasadei României pe lângă Sfântul Scaun și Ordinului Suveran de Malta în România pentru sprijinul documentar și fotografic acordat la realizarea acestei emisiuni comune de mărci poștale.

Emisiunea este disponibilă în rețeaua magazinelor Romfilatelia din București, Bacău, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, precum și online: http://romfilatelia.ro/store/.

Pentru informații suplimentare, puteți contacta Biroul Relații Publice: tel: 021 / 336 93 92, pr@romfilatelia.ro

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook