17 martie 2008

Replici

Citatepedia s-a extins cu o secţiune nouă, care era în plan de ceva vreme şi a fost propusă de mai mulţi utilizatori. Este vorba despre secţiunea Replici, spaţiu destinat replicilor din piese de teatru, filme, seriale, chiar şi cărţi etc.

Sunt deja aproximativ o sută de replici, care se constituie şi în exemple. Desigur, oricine doreşte poate adăuga altele.

Fiecare replică a unui personaj trebuie scrisă pe câte un rând. La începutul rândului trebuie să apară numele personajului care spune respectiva replică, urmat de : (două puncte), aşa cum se procedează de obicei în scenarii. Numele personajelor vor apărea scrise aldin, dar aceasta se întâmplă automat, nu trebuie făcut nimic special de către cel care introduce replicile. Pentru filme, dacă ştiţi numele actorului, dar nu şi numele personajului, de obicei îl puteţi afla uşor căutând pe The Internet Movie Database.

Deocamdată sunt acceptate doar replici scrise în limba română. Replicile în alte limbi trebuie traduse. Dacă traducerea nu este posibilă, vor trebui să mai aştepte.

Cu această ocazie au fost realizate şi alte câteva mici îmbunătăţiri, atât estetice, cât şi funcţionale.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook