2 martie 2010

67.000 de citate şi primii moderatori

În ritmul obişnuit, s-au mai adunat o mie de citate. Şi numărul de voturi este în creştere, chiar uşor accelerat. Continuaţi să vă exprimaţi părerile prin vot şi beneficiile se vor vedea din ce în ce în ce mai mult!

După cum am propus anterior, facem o primă încercare de a avea „moderatori”, adică persoane care se implică mai mult decât ca „editori” (aşa cum îi numim pe cei care adaugă material pe Citatepedia). Numărul de utilizatori a devenit foarte mare (peste 160.000 într-o lună scurtă ca februarie) şi în mod cert, privind pe termen lung, este necesar să găsim formule pentru ca actvitatea pe site să fie mai atent urmărită, pentru a observa cât mai rapid greşelile şi abuzurile, acţionând în consecinţă. Este deci necesar un grup de utilizatori care chiar să aibă unele drepturi suplimentare, pentru a putea acţiona eficient. Deja s-au adunat mai multe idei, care urmează să fie puse în practică (precizări la momentul respectiv).

Aşadar, echipa care va urmări activitatea de pe site este alcătuită din:

  • Simona Enache – ca de obicei, dornică să sprijine ceea ce facem, va urmări tot ce se adaugă pe site, inclusiv comentariile; excepţie vor face doar secţiunile precizate mai jos
  • Ica Ungureanu – epigramistă cu experienţă, va urmări atent ce se adaugă în secţiunea Epigrame
  • Lucian Velea – eu voi urmări atent secţiunea Replici (care este mai dificilă) şi comentariile; desigur, voi superviza în continuare totul

Ceea ce facem acum este experimental, având rolul de a ne îndrepta spre o soluţie optimă pe termen lung. Şi alţii se pot alătura. Obiectivul este că creăm un spaţiu virtual cât mai interesant şi plăcut.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 8 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook