30 decembrie 2008

P.S. Te iubesc

Recent, a apărut în România ediţia pe DVD a unui film special: „P.S. Te iubesc”. Este o poveste impresionantă, regizată de Richard LaGravenese după un scenariu inspirat de bestseller-ul omonim al scriitoarei Cecelia Ahern.


Când ne e dat să trăim fericirea, aproape că uităm să o preţuim la adevărata ei valoare şi devine un dat firesc al cotidianului, o bucurie banală cu care ne-am obişnuit să trăim. Ne-am regăsi însă busola dacă viaţa ne-ar lipsi de gustul fericirii “normale”?

Erau făcuţi unul pentru altul şi nici nu-şi imaginau cum ar fi viaţa dacă nu s-ar avea unul pe celălalt. Până în ziua în care moartea inimaginabilă şi inexplicabilă a lui Gerry (interpretat de Gerard Butler) o lasă pe Holly (interpretată de Hilary Swank) în derivă, fără voinţă, speranţe şi aşteptări. Credea că nimic bun nu i se mai poate întâmpla, când… primeşte un cadou-surpriză: o casetă audio prin care vocea soţului o anunţă că are un plan pentru ea şi o îndeamnă să îşi caute fericirea. Vreme de un an, primeşte în fiecare lună o scrisoare încheiată cu “P.S. Te iubesc”, pregătită de Gerry înainte de a muri. Fără să ştie cine îi trimite scrisorile lună de lună, Holly se obişnuieşte cu prezenţa nevăzută a îngerului său păzitor, câştigă puterea de a merge mai departe şi urmează, ascultătoare, planul celui care avea puterea de a-i ghici şi gândurile. Însă, pe măsură ce timpul trece, devine evident pentru toată lumea că se apropie şi ultimul “P.S. Te iubesc”.

Legată atât de profund de sufletul său-pereche, Holly pleacă, împreună cu mama (interpretată de Kathy Bates) şi prietenele sale Denise (interpretată de Lisa Kudrow) şi Sharon (interpretată de Gina Gershon), într-o călătorie în Irlanda care îi va aminti cine era soţul său şi cum s-au cunoscut cu ani în urmă, îi va dezvălui cine este expeditorul misterios al scrisorilor şi îi va schimba, pentru a doua oară, percepţia asupra vieţii.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook