13 aprilie 2011

Something Borrowed, un nou film al regizorului Luke Greenfield

Inspirat de romanul omonim aparţinând lui Emily Giffin, „Something Borrowed” prezintă povestea lui Rachel, o avocată de succes din Manhattan şi o prietenă de încredere. Dar la aniversarea vârstei de 30 de ani, Rachel (interpretată de Ginnifer Goodwin) bea câteva pahare de şampanie în plus şi ajunge să petreacă noaptea cu Dex (interpretat de Colin Egglesfield), băiatul de care a fost atrasă în timpul facultăţii şi care acum este logodnicul prietenei sale cele mai bune, Darcy (interpretată de Kate Hudson). Atunci când prietenia de o viaţă pe care cele două tinere o au intră în conflict cu dragostea adevărată, revelaţii romantice şi complicaţii neaşteptate ies la iveală.Alături de Ginnifer Goodwin (Rachel), Colin Egglesfield (Dex) şi Kate Hudson (Darcy), din distribuiţia filmului mai face parte şi John Krasinski, care joacă rolul lui Ethan, confidentul lui Rachel, şi Steve Howey, cel care joacă rolul lui Marcus, un playboy incurabil căruia nu îi scapă nicio femeie.

„Something Borrowed” este regizat de Luke Greenfield (cel care a regizat şi comedia de succes „The Girl Next Door”/”Fata din vecini”), după un scenariu de Jennie Snyder Urman. Printre producătorii filmului se numară actriţa care a câştigat două premii Oscar, Hillary Swank („Million Dollar Baby”/”O fată de milioane”, „Boys Don’t Cry”/”Băieţii nu plâng niciodată”), Molly Mickler Smith („The Blind Side”/”Povestea unui campion”, „P.S. I Love You”/”P.S. Te iubesc”). De asemeni, Ellen H. Shwartz („Princess Diaries 2: Royal Engagament”/”Prinţesa îndărătnică 2”) este producătorul executiv al filmului. Colaboratotii lui Greenfield sunt regizorul de imagine Charles Minsky („Valentine’s Day”/”Ziua îndrăgosţiţilor”), regizorul de design Jane Musky („The Bounty Hunter”/”Recompensă cu bucluc”), editorul John Axelrad („Crazy Heart”) şi responsabilul de costume Gary Jones („Valentine’s Day”/”Ziua îndrăgosţiţilor”).

Proiectul inspirat din romanele lui Emily Giffin presupune realizarea altor continuări, în care John Krasinski, cel care joacă un rol secundar în „Something Borrowed”, să evolueze spre un rol principal.

Filmul va fi lansat pe 6 mai în Statele Unite şi pe 17 iunie 2011 în România.

Articol scris de Andreea Tănase (masterand MTTLC)

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

One thought on "Something Borrowed, un nou film al regizorului Luke Greenfield"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook