11 aprilie 2018

Prietenii Poeziei

La Biblioteca Județeană Gheorghe Șincai, etajul al II-lea, sala „Cuibul democrației”, are loc deschiderea oficială a cenaclului Prietenii Poeziei, filiala din Oradea, pe 12 aprilie 2018, de la ora 17:00.

În prima parte a cenaclului, Ionuţ Caragea își lansează volumul de citate și aforisme „Din spuma valurilor”, publicat de editura Fides în 2017. Pe 12 aprilie este și ziua de naștere a autorului, așa că primii 25 de participanți care sosesc la deschiderea cenaclului primesc gratuit volumul de citate și aforisme „Din spuma valurilor”.

În partea a doua a cenaclului se citesc poezii (creații proprii și creații ale unor autori născuți în luna aprilie) și se prezintă proiectele pe anul în curs, dintre care se amintesc: prezența tuturor membrilor cu texte și biografii pe site-ul oficial al cenaclului; editarea unui volum colectiv la sfârșitul fiecărui an; organizarea de lansări de carte în cadrul cenaclului; implicarea tinerilor  pasionați de scris în activitățile cenaclului și îndrumarea lor în viața literară; dezvoltarea unui cenaclu literar dinamic bazat pe schimbul constructiv de idei și mentorat etc.

La sfârșitul evenimentului, participanții sunt invitați la o felie de tort.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook