20 octombrie 2017

Literatura la noi acasă

Vineri, 20 octombrie 2017, de la ora 16:00, Biblioteca „Alexandru și Aristia Aman” din Craiova (Str. Mihail Kogălniceanu, nr. 9) găzduieşte în Sala „Marin Sorescu” prima ședință a Cenaclului „Literatura la noi acasă”, al cărui președinte fondator este Cristina Mariana Bălășoiu și care este destinat persoanelor cu grad de handicap 1 și 2 de orice fel.Odată cu inaugurarea cenaclului are loc şi lansarea a 4 volume semnate de autoarea Nana Ileana Filip, la două dintre ele având coautori pe Lorin Cimponeriu, Lia Maria Gaşpar şi Sebastian Golomoz (un roman de dragoste bilingv, român-englez, tradus de Elena Dochinoiu, un volum de poezii de dragoste și două volume de master în domeniul asistenței sociale).

Poeta Nana Ileana Filip este prim-vicepreședinte al cenaclului, iar poeta Rodica Nicoleta Ion vicepreședinte. Printre membrii de onoare ai cenaclului se numără domnul ambasador Petre Gigea Gorun, directorul de imagine și promovare, poetul Lorin Cimponeriu – Oravița, domnul dr. Gheorghe Sinescu – medic-scriitor, prof. dr. Mihaela Rădulescu – critic literar din partea Cenaclului „Petale” al persoanelor cu dizabilități din Râmnicu Vâlcea, pictorița Lia Maria Gașpar, Emilia Ispas – muzician și interpret și alții.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook