20 octombrie 2017

Literatura la noi acasă

Vineri, 20 octombrie 2017, de la ora 16:00, Biblioteca „Alexandru și Aristia Aman” din Craiova (Str. Mihail Kogălniceanu, nr. 9) găzduieşte în Sala „Marin Sorescu” prima ședință a Cenaclului „Literatura la noi acasă”, al cărui președinte fondator este Cristina Mariana Bălășoiu și care este destinat persoanelor cu grad de handicap 1 și 2 de orice fel.Odată cu inaugurarea cenaclului are loc şi lansarea a 4 volume semnate de autoarea Nana Ileana Filip, la două dintre ele având coautori pe Lorin Cimponeriu, Lia Maria Gaşpar şi Sebastian Golomoz (un roman de dragoste bilingv, român-englez, tradus de Elena Dochinoiu, un volum de poezii de dragoste și două volume de master în domeniul asistenței sociale).

Poeta Nana Ileana Filip este prim-vicepreședinte al cenaclului, iar poeta Rodica Nicoleta Ion vicepreședinte. Printre membrii de onoare ai cenaclului se numără domnul ambasador Petre Gigea Gorun, directorul de imagine și promovare, poetul Lorin Cimponeriu – Oravița, domnul dr. Gheorghe Sinescu – medic-scriitor, prof. dr. Mihaela Rădulescu – critic literar din partea Cenaclului „Petale” al persoanelor cu dizabilități din Râmnicu Vâlcea, pictorița Lia Maria Gașpar, Emilia Ispas – muzician și interpret și alții.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook