3 iunie 2021

People

Este, în sfârșit, momentul pentru o nouă piesă de la Brother Leo. Piesa „People” este co-scrisa de producătorul/compozitorul britanic Fred Gibson (Fred Again) și coprodusă de Neiked Collective.Brother Leo declară:

„People” este primul single dintr-o colecție de melodii la care am lucrat în ultimii ani. „People” este o piesă cu perspective: în unele privințe un cântec de dragoste clasic, dar pe de altă parte o observație destul de cinică a naturii umane.

Brother Leo s-a lansat în muzică cu single-ul „Strangers On An Island”, un banger produs de legenda britanică a muzicii dance, Fatboy Slim. De atunci a lucrat cu unii dintre cei mai mari compozitori și producători de pe tot globul.

Music Week l-a desemnat ca „New Wave” în 2020, descriindu-l ca fiind „un maverick care înoată pe val, creându-și propria bandă în lumea muzicii pop. Un nonconformist care refuză să devină îngrădit de ceea ce ar trebui să fie o vedetă pop generică”.

În 2020, Brother Leo a lansat single-ul „Sad Child”, împreună cu Sandro Cavazza (care a colaborat și cu Avicii). Piesa a înregistrat un succes uimitor.

Brother Leo locuiește în propria sa lume – o realitate alternativă în care îmbină genurile și stilurile în propriul său univers distinct, care este lichid de la cântec la cântec, dar însă se potrivește ca un colaj de amintiri dulci-amare.

El scrie despre propria sa viață și experiențele sale, cu vulnerabilitate și un umor întunecat, uneori provocator. În ultimii ani s-a stabilit ca compozitor, lucrând cu producători precum Fred Gibson (Fred Again) (Twigs), Stormzy, Ed Sheeran, The xx, Coffee (Dua Lipa, Rihanna), Mark Ralph (Years & Years, Clean Bandit), Steve Mac (Ed Sheeran, James Blunt) și Elof Loelv (Rihanna, Tove Lo, Tove Styrke).

Vorbind despre alter ego-ul său, Brother Leo a spus:

Când eram copil, aveam acest frate geamăn imaginar pe care l-am numit Leo. Era un spirit liber, neînfricat, o versiune mai încrezătoare a mea. Și așa vreau să abordez muzica mea. Fratele Leo este o versiune extinsă a mea. Este precum Clark Kent/Superman; aceeași monedă, dar fețe diferite. Întreaga idee din spatele fratelui Leo a fost să creez un spațiu onest și creativ pentru mine, care să mă forțeze să ies în afara zonei mele de confort. Ca Brother Leo, simt că sunt mai capabil să ma provoc și să mă depășesc ca artist și compozitor într-un mod diferit decât înainte. Fratele Leo este, în principal, despre libertatea creativă pentru mine.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook