7 decembrie 2021

Most People

R3HAB face echipă cu Lukas Graham pentru cel mai nou single al său, intitulat „Most People”.



R3HAB explorează o fuziune fresh de sound-uri electronice cu vibrații country, deschizându-se cu ritmuri de chitară care lasă să strălucească vocea calda a cântărețului Lukas Forchhammer. Cu versuri care vorbesc despre ideea ca nu trebuie sa renunțam la dragoste în vremuri grele. „Most People” este un cântec sincer, garantat pentru a te emoționa și a-ți aminti toate momentele bune.

Piesa urmează lansările recente ale lui R3HAB, „Sad Boy” cu Jonas Blue, Ava Max, Kylie Cantrall și „Runaway” cu Sigala și JP Cooper. Lukas Graham a făcut furori cu hitul din 2016 – „7 Years” – care a obținut numeroase discuri de platină și a adus trei nominalizări la premiile Grammy.

R3HAB a declarat:

Am avut plăcerea de a remixa „Share That Love” pentru Lukas anul trecut și suntem încântați să lansăm acum și „Most People”. Am admirat întotdeauna modul în care Lukas își folosește platforma pentru a răspândi pozitivitatea și a face lumea mai strălucitoare și mai rezistentă.

„Most People” este un track care sărbătorește recompensele depuse în muncă. Mâine nu este promis, așa că trebuie să recunoaștem și să sărbătorim binele si lucrurile pe care le avem astăzi. Sper că această înregistrare îi încurajează pe ascultătorii noștri să trăiască deschis și să iubească profund.

Lukas Graham a spus:

Am văzut mulți oameni despărțindu-se când lucrurile au devenit dificile, dar am găsit recompensele de a lucra prin momente dificile. Dragostea pe care o am pentru soția mea nu s-a schimbat, dar s-au schimbat circumstanțele dragostei noastre și ale vieții noastre. Abordarea nevoilor noastre într-un context social și romantic este imperativă. Lucrul cu R3HAB a fost extraordinar de ușor și îmi place ca este versatil, probabil de asta colaborarea a părut atât de ușoară. „Most People” îmi amintește de petrecerile pe plajă, grătarele noaptea târziu și toate lucrurile bune.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook