22 septembrie 2008

Pagini noi pentru autori

Pe Citatepedia, fiecare autor are o secţiune proprie. Aceste pagini începuseră să fie depăşite de evoluţia site-ului, aşa că le-am refăcut, adăugând şi facilităţi noi.

Meniul orizontal care a apărut se adaptează automat la fiecare autor, în funcţie de conţinutul disponibil pe site. Astfel, toate informaţiile pe care le avem pot fi accesate dintr-un singur loc. În mod special, articolele publicate pe blog sunt grupate în funcţie de persoanele la care se referă şi conectate la acest meniu, ceea ce face ca articole interesante, dar uitate, să poată fi mai uşor regăsite. Similar se întâmplă şi cu albumele realizate în galerie pentru personalităţi şi vedete (oricine are cont pe forum/blog poate adăuga imagini).

Structura este gândită pentru a fi uşor de extins. În curând, alte tipuri de pagini vor apărea, oferind noi facilităţi. Desigur, pe măsură ce va fi adăugat conţinut nou pe site, şi paginile disponibile pentru fiecare autor se vor înmulţi.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook