2 martie 2009

43000 de citate şi conturi extinse

Păstrând ritmul, am ajuns la 43000. Şi cum conţinutul creşte, şi facilităţile evoluează. Conturile de utilizator, disponibile până acum doar pentru Forum şi Blog, au fost extinse practic pe tot site-ul. Pe lângă faptul că acum administrarea este mai uşoară, această extindere pemite implementarea de facilităţi specifice pentru utilizatorii autentificaţi.

De exemplu, conturile pot fi folosite şi pentru comentarii. Astfel, devine clar că un anumit utilizator este acelaşi pentru comentariile scrise de el şi nu este o eventuală coincidenţă de nume/pseudonim. Comentariile scrise de un utilizator autentificat au legătură la profilul acelui utilizator, unde pot fi văzute informaţiile pe care acesta doreşte să le facă publice şi de unde i se pot trimite mesaje private de către un alt utilizator autentificat (mesajele private pot fi dezactivate dacă nu sunt dorite). Pentru a asocia comentariile vechi cu un anumit cont, puteţi trimite o cerere în acest sens şi, dacă nu există dubii că cererea este justificată, se poate rezolva.

De asemenea, utilizatorii autentificaţi au posibilitatea de a specifica (la Opţiuni) o listă cu autori pe care doresc să-i evite. Atâta timp cât respectivul utilizator este autentificat, nu va mai vedea autorii specificaţi, pe majoritatea paginilor site-ului (excepţie fac topurile, secţiunile autorilor şi alte câteva pagini unde restricţiile nu au sens).

Acesta este un prim pas pentru personalizarea utilizării site-ului, alte facilităţi fiind avute în vedere. Sugestiile în acest sens sunt binevenite prin formularul de contact.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook