10 februarie 2011

Citatepedia pentru îndrăgostiţi

Citatepedia are un conţinut divers – câte ceva pentru fiecare. Pentru a face găsirea cât mai uşoară, iar experienţa cât mai plăcută, încercăm diferite idei.

Astfel, pentru toţi cei îndrăgostiţi – atât de mulţi! -, am realizat o secţiune tematică: Dragoste.Citatepedia.ro. Această secţiune este un punct de plecare către alte pagini specifice, dar oferă şi alte facilităţi, cum ar fi noutăţile care au legătură, într-un fel sau altul, cu tematica.

Dată fiind seria de sărbători care se apropie, în special pentru cei care se bucură de acestea, paginile principale ale site-ului vor conţine, pentru o perioadă, un modul despre iubire, cu trimitere la noua secţiune.

Cârcotaşi, nu vă grăbiţi! Secţiunea dedicată dragostei nu este „sirop”. Sunt puncte de vedere foarte variate, de la viziuni idilice până la ironii, cinisme, haz de necaz. Tot atâtea ocazii pentru a discuta despre ce înseamnă, de fapt, dragostea şi pentru a exprima acordul sau dezacordul prin vot.

Dacă ideea unor astfel de secţiuni tematice va trezi interes, vor urma şi altele, chiar şi cu facilităţi suplimentare.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook