4 februarie 2022

Out In Style

Celestal face echipă cu Cecilia Krull pentru single-ul „Out In Style”. Piesa combină refrenul melancolic al lui Celestal cu vocea magică a Ceciliei. O combinație perfectă de pop și soul care ne duce cu gândul la un viitor mai bun. Piesa a fost mixată de Stan Neff.Cecilia și-a început cariera ca actriță Disney. Părinții artistei sunt cântăreți de jazz, aceasta cântând la mai multe festivaluri în timpul copilăriei. Succesul a venit în 2017, odată cu piesa „Money Heist” („La Casa de Papel”), care a cucerit top-urile din întreaga lume. În ultimul sezon al serialului „La Casa de Papel’, Cecilia a interpretat împreună cu Frankie Vallie piesa „Can’t Take My Eyes Off You”.

Melodia „My Life Is Going On” a fost pe primul loc în mai multe țări precum Italia, Franța, Argentina, Brazilia sau Turcia. Piesa a fost certificată cu discul de platină în Franța și Italia.

Celestal este un muzician, DJ și producător francez, care a început să studieze muzica clasică și jazz la vârstă de 5 ani. Acesta a colaborat cu The Black Eyed Peas, Kylie Minogue, Shakira, Enrique Iglesias, Britney Spears și mulți alți artiști importanți. În 2017, acesta a decis să își înceapă propria carieră, iar hit-ul „Old School Românce” a intrat în Top 100 Global Shazam și a ajuns pe primul loc la un radio din Italia.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook