4 februarie 2022

Out In Style

Celestal face echipă cu Cecilia Krull pentru single-ul „Out In Style”. Piesa combină refrenul melancolic al lui Celestal cu vocea magică a Ceciliei. O combinație perfectă de pop și soul care ne duce cu gândul la un viitor mai bun. Piesa a fost mixată de Stan Neff.Cecilia și-a început cariera ca actriță Disney. Părinții artistei sunt cântăreți de jazz, aceasta cântând la mai multe festivaluri în timpul copilăriei. Succesul a venit în 2017, odată cu piesa „Money Heist” („La Casa de Papel”), care a cucerit top-urile din întreaga lume. În ultimul sezon al serialului „La Casa de Papel’, Cecilia a interpretat împreună cu Frankie Vallie piesa „Can’t Take My Eyes Off You”.

Melodia „My Life Is Going On” a fost pe primul loc în mai multe țări precum Italia, Franța, Argentina, Brazilia sau Turcia. Piesa a fost certificată cu discul de platină în Franța și Italia.

Celestal este un muzician, DJ și producător francez, care a început să studieze muzica clasică și jazz la vârstă de 5 ani. Acesta a colaborat cu The Black Eyed Peas, Kylie Minogue, Shakira, Enrique Iglesias, Britney Spears și mulți alți artiști importanți. În 2017, acesta a decis să își înceapă propria carieră, iar hit-ul „Old School Românce” a intrat în Top 100 Global Shazam și a ajuns pe primul loc la un radio din Italia.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook