3 aprilie 2017

On a Saturday

Dael Damsa lansează primul single din cariera solo, după colaborările cu Deepside Deejays – „Sing It Back” şi „Maybe Tonight”. Piesa se numeşte „On a Saturday” şi prezintă unul dintre momentele trăite de artist şi probabil şi de mulţi dintre noi, în care doi îndrăgostiţi simt că ajung la finalul relaţiei lor, deşi sunt încă împreună.Single-ul este compus şi produs de Dael Damsa şi Silviu Păduraru (Deepside Deejays), în studiourile Metropolitan Records.

Videoclipul este filmat în regia lui Florin Danilov şi montat şi editat de Andrei Leonte. Simboluri, sentimente şi doi oameni între care singura legătură a rămas amintirea unei poveşti frumoase este portretizată de Dael Damsa şi modelul Delia Tudose.

„On a Saturday” este doar începutul în cariera artistului Dael Damsa, care promite a fi un artist de succes în industria muzicală românească.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook