5 noiembrie 2013

O familie de poliţişti – sezonul 3

În debutul sezonului 3 al serialului „O familie de polițiști” („Blue Bloods”), difuzat în premieră de luni, 11 noiembrie 2013, de la ora 22:00, la Universal Channel, invitat special este actorul Michael Madsen. Celebru mai ales datorită rolurilor sale din filmele “Kill Bill”, “Donnie Brasco” și “Reservoir Dogs”, Michael Madsen apare în ipostaza unui criminal periculos din trecutul lui Danny, care își dorește mai mult ca orice să se răzbune.„O familie de polițiști” este un serial despre o familie de generații de polițiști, a căror datorie este aplicarea legii în New York. Frank Reagan este Comisarul Poliției din New York, aflându-se atât la conducerea departamentelor de poliție, cât și a familiei Reagan. Frank reușește să conducă forțele de poliție cu aceeași diplomație cu care are grijă și de familia lui, chiar și atunci când trebuie să se confrunte cu politicieni care nu-l lasă în pace pe curajosul său tată, Henry, nici acum, când acesta s-a retras din activitate.

Un motiv de mândrie și îngrijorare pentru Frank este fiul lui cel mare, Danny, un detectiv foarte bun, familist convins și veteran al războiului din Irak. Adesea, Danny folosește metode nonconformiste pentru rezolvarea cazurilor, alături de detectivul Jackie Curatola, partenera lui loială. Erin și Linda sunt femeile din familia Reagan. Erin e Procuror Adjunct și adesea este, din punct de vedere legal, între frații și tatăl ei, și, de asemenea, este mama singură a unei adolescente, Nicky. Linda este soția lui Danny, pe care îl sprijină în tot ceea ce face. Jamie, cel mai tânăr din familia Reagan, a absolvit Dreptul la Harvard, dar a renunțat la o carieră în acest domeniu și s-a alăturat tradiției familiei, devenind polițist începător.

Distribuţia

Tom Selleck a câștigat atenția publicului din lumea întreagă prin versatilitate. Probabil că rolul care i-a adus celebritatea este cel al lui Thomas Magnum în serialul din anii ’80, “Magnum P.I.”, pentru care a primit un Premiu Emmy și un Glob de Aur la categoria “Cel mai bun actor într-un serial dramă”, precum și patru People‘s Choice Awards, patru nominalizări la Emmy și șase nominalizări la Globurile de Aur.

Acum, Selleck interpretează rolul lui Francis Reagan, comisarul de poliție ce face parte dintr-o familie de generații de polițiști, în popularul serial “Blue Bloods”.

Deși este un simbol în televiziune și încă are o mulțime de fani de pe vremea rolului Thomas Magnum, Selleck a cunoscut succesul contemporan, obținând o nominalizare la Emmy, cu rolul său din producția “Jesse Stone”, care a început să fie difuzat acum șase ani la CBS. Bazat pe romanele celebre ale lui Robert B. Parker, Selleck interpretează rolul comisarului de poliție din New England, Jesse Stone, însărcinat cu investigarea mai multor crime.

În perioada 2007 – 2008, Selleck a jucat în serialul “Las Vegas”, alături de Josh Duhamel și Molly Sims, întruchipându-l pe AJ Cooper, un fermier devenit multimilioanr și noul proprietar al Montecito Resort & Casino.

În 2006, Selleck a jucat rolul soțului abuziv al lui Candice Bergen în “Boston Legal”, iar aparițiile lui memorabile din serialul “Friends”, în perioada 1996-2000, i-au adus o nominalizare la Emmy în 2000.

Pe lângă cariera din seriale de televiziune, Selleck a avut nenumărate roluri în producții pentru marele ecran. În 1997, a jucat alături de Ted Danson și Steve Guttenberg în comedia romantică “Three Men and a Baby”, un succes de box-office care i-a adus lui Selleck popularitatea. A fost primul film care a fost numărul 1 în box-office în weekendurile de Ziua Recunoștinței, Crăciun și Anul Nou și prima producție care a devenit Nr. 1 în lume în 1998. În 1990, Selleck a jucat într-o continuare a acestuia, “Three Men and a Little Lady”.

Tot în 1990, actorul a întruchipat un cowboy american aflat în Australia în “Quigley Down Under”, regizat de Simon Wincer. Printre alte filme în care a jucat Selleck, se află: “In and Out” (1997), “Mr. Baseball” (1992), “Her Alibi‖” (1989), “The Love Letter” (1999), “Broken Trust‖” (1995), “Folks” (1992), “An Innocent Man” (1989), “Runaway” (1984) și “High Road to China” (1983).

Pe lângă succesul în actorie, Selleck a devenit un important om de succes, aflat în spatele scenei. A fost producător executiv la serialul “Jesse Stone” și co-scenarist la “Jesse Stone: Death in Paradise” și “Jesse Stone: No Remorse”, cu J.T. Allen și Michael Brandman.

Donnie Wahlberg are o carieră impresionantă în muzică, film și televiziune. A demonstrat cum poate trece cu ușurință de la un domeniu artistic la altul, transformându-se dintr-un adolescent pop de senzație, într-un actor de film dramatic și în vedetă de televiziune. În 2009, Wahlberg a avut un rol important în a reuni formația New Kids on the Block și în lansarea unui nou album și a turneului lor mondial. După turneu, Donnie a jucat alături de Tom Selleck în serialul de succes “Blue Bloods”. În vara lui 2011, a plecat direct de pe platourile de filmare, pentru turneul NKOTBSB, care a reunit trupa lui cu Backstreet Boys, realizând unul dintre cele mai spectaculoase concerte din istorie. În tot acest timp, și-a găsit timp să joace cu Kevin James în comedia “The Zookeeper”, care s-a lansat în iulie 2011.

Cariera lui Wahlberg în film include un rol important în „The Sixth Sense”, care, inițial, fusese scris pentru un băiat de 13 ani. Când Wahlberg s-a întâlnit cu M. Night Shyamalan pentru a-l întreba despre drepturile pentru o piesă de teatru, l-a convins pe regizor că nimeni nu este mai potrivit pentru acest rol decât el. Wahlberg a mai jucat alături de Mel Gibson în „Ransom”, regizat de Ron Howard, și în filmul independent, „Southie”. Alte filme din palmaresul lui sunt blockbusterul „Saw II”, „Annapolis” și „Marilyn Hotchkiss’ Ballroom Dancing & Charm School.” Demonstrând o altă coordonată a talentului său, Wahlberg a fost co-scenarist la „What Doesn’t Kill You,” în care a și jucat împreună cu Mark Ruffalo și Ethan Hawke.

Wahlberg s-a născut la Boston, fiind al optulea din cei nouă copii. A început să joace de la șapte ani, iar în liceu a mers la un program de arte și s-a implicat în teatru, actorie, scris și regizarea de piese. La 14 ani, și-a creat o formație, care, în câțiva ani, s-a tranformat dintr-o trupă care cânta la petrecerile de liceu în fenomenul New Kids on the Block. Ulterior, s-a hotărât să o ia pe alt drum și a început să scrie și să fie producător pentru fratele lui, Mark. Nu după mult timp, a dorit să încerce o carieră în domeniul actoriei. A obținut un rol în “Bullet”, alături de Mickey Rourke și Tupac Shakur, un proiect care l-a motivat să continue în această direcție.

Bridget Moynahan, prin frumusețe și talent, a obţinutut popularitatea în lumea întreagă. De curând, actrița a jucat cu Aaron Eckhart în blockbusterul “Battle: Los Angeles”. De asemenea, poate fi văzută și în serialul “Blue Bloods”. alături de Tom Selleck și Donnie Wahlberg.

Bridget Moynahan a avut roluri în numeroase filme cu success la box-office, dând replica unor actori de prima mână. A jucat în „Lord of War” cu Nicolas Cage și Ethan Hawke, cu Will Smith în „I, Robot”, cu Al Pacino și Colin Farrell în „The Recruit” și alături de Ben Affleck în „The Sum Of All Fears”, o ecranizare a romanului bestseller scris de Tom Clancy.

Bridget Moynahan a atras atenția publicului pentru prima dată cu rolul din “Coyote Ugly” al producătorului Jerry Bruckheimer. Recent a jucat în “Ramona and Beezus” cu Ginnifer Goodwin și John Corbett. A apărut și în producția independentă „In The Weeds”, în „Serendipity”, cu John Cusack, în „Unknown” cu Greg Kinnear și Jim Caviezel, în „Prey” cu Tim Robbins și în “Gray Matters”, alături de Heather Graham și Sissy Spacek.
Pe micile ecrane, Moynahan a întruchipat-o pe Natasha, soția lui Mr. Big și rivala lui Carrie în “Sex And The City”. Recent, Bridget a jucat în serialul dramă “Six Degrees”, al lui J.J. Abram.

Will Estes are o experiență bogată în film și televiziune, luând fiecare rol ca pe o provocare. Estes interpretează rolul mezinului în serialul “Blue Bloods”.

Estes poate fi văzut în “The Dark Knight Rises”, cu Christian Bale (regizat de Christopher Nolan), tot în rolul unui ofițer din poliție. Recent a jucat în filmul indie “Dangerous Attraction”, povestea unei scriitoare aspirante (Amanda Righetti, his “Reunion” co-star) și a colegului ei (Estes), și în “Untitled Inner-Auto”, o poveste cu jafuri, dragoste și trădare. Estes a mai fost văzut recent în favoritul Festivalului de Film Tribeca, “Magic Valley”, cu Scott Glenn.

Când nu este pe platourile de filmare, Estes își împarte timpul între surf, evenimentele pentru protejarea mediului înconjurător, familie și prieteni. Participă la acțiuni umanitare care includ protecția animalelor, protejarea și conservarea apelor de pe coasta Californiei de Sud.

Len Carou, membru al Theatre Hall of Fame și interpret al muzicii lui Steven Sondheim, este unul dintre cei mai talentați actori de teatru din lume. Pe Broadway, a jucat în „Applause,” pentru care a fost nominalizat la Premiile Tony şi a câştigat Premiul Theatre World; „A Little Night Music”, pentru care, de asemenea, a primit o nominalizare la Premiile Tony; „Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street”, pentru care a câştigat un Premiu Tony şi un Premiu Drama Desk; „Nightwatch”, „Cold Storage”, Teddy and Alice”, „Dance a Little Closer”, „The Speed of Darkness”, „The Dinner Party” şi „Proof”.

A mai jucat și în „Mountain”, „Papa”, „The Persians”, „A Sorrow Beyond Dreams”, „The Master Class”, „Measure for Measure”, a fost Director Artistic la Manitoba Theatre
Center și Director Asociat la Guthrie Theatre.

Pe micile ecrane a apărut în „Damages”, „Brotherhood”, „Murder, She Wrote”, „CSI”, „Numb3rs”, „Ed,” „Law and Order,” „The Outer Limits,” „The Practice,” „The West Wing” și în multe alte filme pentru televiziune, cum ar fi „Into the Storm,” pentru care a primit o nominalizare la Premiile Emmy.

Dintre filmele pentru micul ecran amintim „One Man”, „The Four Seasons,” „Flags of our Fathers”, „1408”, „Executive Decision”, „Lady in White”, „Thirteen Days”, „About Schmidt”, „Secret Window”, „The Boynton Beach Bereavement Club” şi “The Avengers”.
Cariou s-a născut şi a crescut în Winnipeg, Manitoba şi deţine două diplome de onoare şi Ordinul Manitoba. În prezent locuieşte în New Jersey, pe malul râului Hudson, împreună cu soţia sa, Heather Summerhayes Cariou, autoarea cărţii “Sixtyfive Roses: A Sister’s Memoir”.

Jennifer Esposito trece uşor de la comedie la dramă în filme pentru marele ecran, seriale şi piese de teatru. Este cunoscută pentru rolul din serialul „Samantha Who?”, care a primit, în 2008, People’s Choice Award pentru “Cea mai bună comedie nouă”. Alte roluri pentru micul ecran includ „Spin City”, „Rescue Me”, „Related” și „Law & Order”.

Cel mai cunoscut rol al lui Esposito a fost în „Crash,” care a câştigat Oscarul pentru Cel mai bun film în 2006. A mai jucat în „Summer of Sam”, „Don’t Say A Word”, „Made” şi „Welcome to Collinwood” şi în comediile „Taxi”, „Breaking All the Rules”, „Kiss Me Guido”, „No Looking Back”, „I Still Know What You Did Last Summer”, „Side Streets”, „The Bachelor” şi „Dracula 2000”.

Jennifer Esposito a studiat trei ani la Lee Strasberg Institute în New York, înainte de juca în piese de teatru. Cea mai recentă piesă în care a jucat este în „Dark Rapture” a lui Eric Overmyer.

Sami Gayle este actriţă, cântăreaţă şi dansatoare. A jucat în „Baby June” cu Patti Lupone şi pe Broadway în „Gypsy.” De asemenea, numele ei apare şi pe albumul „Gypsy”, nominalizat în 2008 la Premiile Grammy.

Pe micul ecran a fost invitat special în „Royal Pains”. A avut prestaţii solo şi un duet cu Robert Cuccioli în „Byron Janis: An Evening of Song with Pianist and Composer” şi a făcut parte din ansamblul pentru „Sondheim: A Birthday Celebration”.

Sami Gayle a jucat alături de Adrien Brody în „Detachment” a lui Tony Kaye, care a fost premiat la Festivalul de Film Tribeca, şi în „Medallion” cu Nicolas Cage.
Originară din Sunrise, Florida, Gayle îşi împarte timpul între locurile natale şi New York. Data ei de naştere este 22 ianuarie.

Amy Carlson este cunoscută pentru rolurile Alex Taylor, în „Third Watch”, şi A.D.A. Kelly Gaffney în „Law & Order: Trial By Jury.” Alte seriale în care a jucat sunt „Falcone” şi „Drift”. Recent a avut un rol secundar în „Too Big to Fail.”
Pe marle ecran a putut fi văzută în „The Green Lantern”, „Anamorph”, „Black Friday”, „Everything Put Together”, „Winning Girls Through Psychic Mind Control”, „If These Walls Could Talk Part II”, „Thanks For A Grateful Nation” şi „The Babe”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook