6 iulie 2009

O altă personalitate

Clasica producţie cinematografică „O altă personalitate” („On a Clear Day You Can See Forever”), adaptarea din 1970 pentru marele ecran a musicalului cu acelaşi titlu, este reeditată pe DVD, în special pentru admiratorii Barbrei Streisand.


Talentul apreciatului regizor Vincente Minnelli (care a realizat şi „Meet Me In St. Louis”, „An American in Paris”) şi al legendarei Barbra Streisand se combină pentru a aduce această producţie de pe Broadway pe marele ecran. Daisy Gamble (interpretată de Barbra Streisand) este o tipă trăsnită, fumătoare înrăită care îşi doreşte cu disperare să scape de acest obicei. Ea găseşte soluţia perfectă în persoana doctorului Marc Chabot (interpretată de Yves Montand), un psihiatru care foloseşte hipnoza. Iată însă că, atunci când Daisy intră în transă, regresează în diverse vieţi anterioare şi reia diverse personalităţi – printre care şi “Melinda”, o englezoaică plină de cochetărie din secolul 19. Cât ai spune “amor”, doctorul Marc este vrăjit de fermecătoarea Melinda, iar Daisy, la rândul ei, descoperă că se îndrăgosteşte până peste cap de chipeşul expert în hipnoză! Bob Newhart şi Jack Nicholson contribuie şi ei din plin la umorul plin de muzicalitate al acestei comedii romantice.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook