6 decembrie 2017

Nuvele pentru un an

Cei interesați sunt așteptați vineri, 8 decembrie 2017, ora 19:00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, la lansarea volumului „Nuvele pentru un an” de Luigi Pirandello, apărut recent la Editura Humanitas, în colecția Biblioteca italiană, în traducerea lui Mihai Banciu și a lui Florin Chirițescu, cu prefață, cronologie și note de Miruna Bulumete. La eveniment vorbesc Dorina Lazăr, Miruna Bulumete, Mihai Banciu și Smaranda Bratu Elian.Miruna Bulumete declară:

Astăzi, la 150 de ani de la naşterea Maestrului teatrului şi prozei moderne italiene, cititorii români sunt invitaţi ca prin nuvelele variate din volumul de faţă să pătrundă esenţa literaturii pirandelliene, numită de însuşi autorul ei „periculoasă” şi angajantă în sensul în care „pretinde participarea totală a omului ca entitate morală”, cu promisiunea că vor fi captivaţi nu doar de un stil de mare forţă sugestivă, incisiv şi concis, ci şi de o viziune asupra lumii de o luciditate dezarmantă şi cuceritoare.

Accesul este gratuit în baza unei rezervări prealabile prin Eventbook.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook