28 ianuarie 2013

Numai tată să nu fii! – sezonul 2

Numai tată să nu fii!” („Parenthood”), serialul inspirat de pelicula cu același titlu, revine la Diva Universal cu un nou sezon, al doilea, în premieră, începând de luni, 4 februarie 2013, ora 21:00. Producția Universal Media Studios/Imagine Television prezintă suișurile și coborâșurile membrilor familiei Braverman, o familie largă, colorată și imperfectă.Sarah Braverman (interpretată de Lauren Graham), o mamă singură cu dificultăți financiare, se mută din apartamentul ei din Fresno, împreună cu cei doi copii, Amber (interpretată de Mae Whitman) și Drew (interpretat de Miles Heizer), în casa părintească din Berkeley, pentru a fi mai aproape de familie. Acasă, Sarah este întâmpinată de încăpățânatul său tată, Zeek (interpretat de Craig T. Nelson), și de puternica ei mamă, Camille (interpretată de Bonnie Bedelia), un cuplu cu probleme în căsnicie, pe care le țin, însă, ascunse. Între timp, Julia (interpretată de Erika Christensen), sora lui Sarah, complet diferită de ea, este avocat de succes într-o corporație. Ea se străduiește să îmbine cariera cu îndatoririle de mamă, alături de Joel (interpretat de Sam Jaeger), soțul ei care stă acasă.

Speriat de orice angajament, Crosby (interpretat de Dax Shepard), fratele mai mic al lui Sarah, trebuie, deodată, să-și asume responsabilități de adult și să-și reevalueze prioritățile când o veche dragoste, Jasmine (interpretată de Joy Bryant), reapare. De asemenea, mai este și Adam (interpretat de Peter Krause), cel mai mare dintre frații Braverman, care trebuie să renunțe la așteptările preconcepute legate de cum ar arăta o familie „normală”, când soția sa, Kristina (interpretată de Monica Potter), și fiica lor adolescentă, Haddie (interpretată de Sarah Ramos), află că excentricul lor fiu și fratele mai mic al lui Haddie, Max (interpretat de Max Burkholder), este diagnosticat cu Sindromul Asperger.

În cel de al doilea sezon al serialului, Adam este copleșit de nevoile familiei și de cerințele din ce în ce mai numeroase ale șefului său, Gordon Flint. De asemenea, îi va oferi lui Sarah posibilitatea de a face un stagiu la T&S Footwear. Amber începe să petreacă din ce în ce mai mult timp cu noua ei prietenă, Kelsey, ceea ce o face pe Sarah geloasă. Mike, colegul lui Sarah (interpretat de Kevin Alejandro), îi dă un sfat legat de această situație. Julia insistă ca ea și Joel să mai aibă un copil, iar Adam face mari eforturi în relația sa cu Max. În pragul unei crize financiare, Adam va trebui să ia o decizie importantă, care va afecta viitorul companiei, iar Jasmine și Crosby îi vor spune lui Jabbar planurile lor de viitor, iar acesta va avea o reacție surprinzătoare.

Deși frații și surorile au fiecare viețile lor, poate că familia este ceea ce au nevoie pentru a se ajuta unii pe alții să aranjeze piesele unui puzzle și să se concentreze asupra problemelor de zi cu zi, cărora familiile trebuie să le facă față atunci când au copii de crescut și o iau mereu de la capăt.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook