16 decembrie 2010

Nu mai plânge, baby!

Teatrul Luni de la Green Hours prezintă în cadrul proiectului Avangarda un experiment-spectacol de artă contemporană intitulat „Nu mai plânge, baby!”. Avanpremiere au loc pe 20 decembrie, ora 20:00, şi 21 decembrie 2010, ora 22:00.



„Ţi s-a întâmplat vreodată să te îndrăgosteşti? Adică să ajungi să nu mai vezi, să nu mai ştii nimic în afară de ceea ce face şi îţi spune el, de ceea ce eşti atunci când te ţine în braţe…”

„Nu mai plânge, baby!” este un spectacol multimedia, un spectacol de artă contemporană care foloseşte diferite fragmente din câteva dintre textele lui Peca Ştefan, prelucrate de Carmen Lidia Vidu, care semnează şi regia. Distribuţia este alcătuită din Marius Manole şi Florentina Ţilea.

Antoanela Vulpe spune: „Obsesia te transformă într-o persoană foarte tristă şi colerică. Unii fac implozie. Nu te poţi exterioriza întotdeauna; la nivel subconştient uneori începe un proces de autodistrugere; iei deciziile cele mai proaste, te înconjori de oameni greşiţi şi narcisici, te angajezi în chestii care nu-ţi fac plăcere, te umileşti, te autovictimizezi, nu te mai poţi opri din plâns cu săptămânile; îţi repeţi în cap scene, cuvinte, posibile scene, de milioane de ori, când te trezeşti dimineaţa la cafea în duş în bucătărie la film în pub când visezi când faci piaţa când flirtezi cu altcineva.”

SlabAcceptabilOKBunExcelent 3 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook