19 aprilie 2016

Nu acum

Librăria Cărturești din Iulius Mall, Cluj, îi aşteaptă miercuri, 20 aprilie 2016, de la ora 19:00, pe iubitorii de teatru la o întâlnire cu TeatrALL, care propune o lectură-atelier: să facem cunoștință cu un proiect aflat în desfășurare și să oferim feedback pentru continuarea și finalizarea lui. Pentru un autor, acest feedback poate fi de mare ajutor, iar pentru un public interesat, asta înseamnă a fi cu adevărat parte din proces. Intrarea liberă în limita a 80 de locuri.

TeatrALL3

„Nu acum” (titlu provizoriu) este un work in progress care chestionează teme precum amorţeala spirituală sau ritmul rapid în care trăim şi încearcă să speculeze pe seama direcţiei în care ne îndreptăm. În anii ’90 s-a experimentat pentru prima dată implantarea de amintiri. Tehnica era una non-intruzivă ce avea ca scop acţionarea asupra amintirilor dureroase în cazul unor traume.

Plecând de la această informaţie, textul început de Ana Cucu-Popescu încearcă să ne dezvăluie o lume distopică, în care cea mai mare parte a populaţiei nu mai are timp să „trăiască”, să acumuleze experienţe, ci cumpără amintiri de la un număr foarte restrâns de oameni ce refuză să se înscrie în mersul firesc al lucrurilor şi decid să îşi dedice viaţa tocmai acestui scop: acumularea de cât mai multe experienţe spirituale, senzoriale, fizice şi intelectuale.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

One thought on "Nu acum"

  1. Lenny Bruce spune:

    Manifestațiile de genul „stand up” tind să ia o amploare din ce în ce mai consistentă, să convingă într-un mod tot mai incitant spectatorul „de ocazie”, să-l transforme într-un
    consumator vizat și avizat. „Nutriționiștii” genului au la ei, permanent, abilitatea menită să-i provoace dependența de acea dietă adecvată creșterii în greutate… spirituală.
    „Nu acum” sunt convins că va deveni, în curând, un atribut foarte familiar al actualității.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook