13 ianuarie 2020

Noaptea cea mare

Cum ar fi să rămâi împreună cu cineva pentru 50 de ani? La această întrebare își propune să răspundă documentarul „Noaptea cea mare”, în regia lui Nesrin Şamdereli și Yasemin Şamdereli (Germania, 2018, 93 minute) este proiectat joi, 16 ianuarie 2020, de la ora 19:00, la Astra Film Cinema.



Astăzi, mai des decât oricând, cu diverse aplicații de dating la îndemână, acest lucru este privit cu suspiciune, poate părea ciudat, hilar, ceva de modă veche sau de domeniul legendelor.

Filmul documentar explorează patru povești de dragoste a patru cupluri din patru culturi și țări diferite care vorbesc aceeași limbă nesigură, complicată și mereu în schimbare, limba iubirii.

Surorile regizoare surprind cu tact, onestitate și echilibru meandrele relațiilor umane, cu suișurile și coborâșurile lor, cu tabieturile și secretele lor, cu friciile și speranțele lor, dar și cu legile și tradițiile care pot îngreuna mersul lor.

Învățăm că o relație de iubire se contruiește în timp, nu este ceva ce primești pe gratis fără să te lupți constant pentru păstrarea ei.

Prețul unui bilet este de 10 lei. Biletele se pun în vânzare cu 15 minute înaintea începerii proiecției la Astra Film Cinema (Piața Mică 11, Sibiu).

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook