31 august 2021

Next Level

Pasiunea pentru tatuaje, muzica rock de calitate, dar și pentru creație muzicală, a dus la nașterea celui mai nou single Next Level Tattoo Family intitulat „Next Level”, ce aduce împreună 6 dintre cei mai titrați artiști din România într-o colaborare muzicală cum nu ne-am aștepta.Monica Anghel, Luminița Anghel, Freakadadisk (Paraziții), Adrian „Baciu” Igrisan, Toni Dijmărescu (Manic Sinners, Reșița Rocks, Călin Pop) și Andrei Coman și-au unit forțele și au demonstrat că indiferent de genul muzical abordat în cariera lor, talentul lor este extrem de versatil. Colaborarea dintre aceștia, pe cât de neașteptată, pe atât de reușită, ne reconfirmă motivul pentru care au ajuns în topul preferințelor publicului din România de-a lungul carierei lor.

Împreună cu single-ul în format digital și videoclipul regizat de către Dragoș Condrea (DC Production) a fost lansată și o versiune pe vinil, ce poate fi comandată pe pagina de Facebook Next Level Tattoos pentru cei ce își doresc să aibă aproape de sufletul lor această ediție limitată.

Next Level Tattoo Family este un proiect născut din frumoasa prietenie dintre celebrul artist tatuator Costi Azoiței și muzicienii talentați ce și-au unit forțele pentru acest nou single și pune în prim plan dragostea față de artă, sub toate formele pe care aceasta le poate lua.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook