21 martie 2018

Dansează liber!

Teatrul Metropolis, în colaborare cu Teatrul Mic sărbătoresc Ziua Mondială a Teatrului cu un spectacol realizat în coproducţie, un musical inedit – „Dansează liber!” -, bazat pe scenariul original al filmului de succes „Footloose”, regia de Gabriela Dumitru, scenografia de Ioana Colceag, coregrafia de Eduard Gabia și regia muzicală de Andrei Petre-Tatu. Primele reprezentații au loc pe 24 și 27 martie 2018, ora 19:00, la Sala Gloria a Teatrului Metropolis (strada Bucovina nr. 6, sector 3), fostul cinematograf Gloria. Invitat special al spectacolului este Monica Anghel.



Muzica şi dansul nu trebuie şi nu pot fi scoase în afara legii, iar pentru aceasta, rebelul și îndrăznețul Ren McCormack, căruia i se alătură toți ceilalți adolescenți ai micului oraș Bomont, fac tot ce le stă în putinţă.

În paşi de disco, rock’n roll sau country, tinerii actori ai Teatrului Metropolis alături de cei ai Teatrului Mic aduc bucuria şi entuziasmul jocului, ne dezmorţesc simţurile cu hit-uri celebre ale anilor ’80.

Adaptare scenică în limba engleză de Dean Pitchford și Walter Bobbie, spectacolul este bazat pe un scenariu original de Dean Pitchford, ca și versurile, iar muzica este semnată de Tom Snow. Textul în limba română de Gabriela Dumitru și versurile de Alexa Stoenescu.

Alături de muzica lui Eric Carmen, Sammy Hagar, Kenny Loggins și Jim Steinman publicul ascultă aranjamentul orchestral semnat de R&H Theatricals Europe.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook