25 martie 2008

Copiii la putere

Te-ai gândit vreodată ce s-ar întâmpla dacă ar fi copiii la putere?

Un posibil răspuns este dat de piesa ce va avea premiera oficială joi, 27 martie 2008, la ora 19:00, la Teatrul Metropolis din Bucureşti (str. Mihai Eminescu, nr. 89).


Piesa „Copiii la putere”, de Roger Vitrac, este realizată în coproducţie de Teatrul Metropolis şi Master Class.

Tinerii actori, absolvenţi ai Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale”, şi-au mutat spaţiul de joc de la Studioul de Teatru Casandra la Teatrul Metropolis.

„Copiii la putere” este un spectacol oniric, o cronică socială acidă, o temă mereu actuală despre o societate în derivă. Într-o lume burgheză, copiii sunt mai serioşi decât adulţii şi privesc cu maturitate condiţia existenţială a omului. A fi adult înseamnă a renunţa la vise, a renunţa la dorinţa de a schimba lumea. Victor, un copil teribil de inteligent, are o violentă revelaţie asupra vieţii şi a morţii în ziua în care împlineşte 9 ani. Realizează că nu mai are ce să înveţe şi că trăieşte fără speranţa de a putea schimba omenirea. O societate bolnavă care îl determină să îşi dea seama că nu vrea să devină adult. Însă, înainte de suflul final, răspunde haosului din jurul lui semănând teroare în rândul „celor mari”.

Copiii la putere

Scenariul lui Roger Vitrac a fost tradus de Silviu Purcărete. Regia este semnată de Gelu Colgeag, coregrafia de Roxana Colgeag, iar scenografia de Imelda Manu.

Distribuţia este alcătuită din Gabriel Costin, Raluca Rusu, Marius Cordoş, Ioana Calotă, Alexandra Ioniţă, Alexandra Badea, Claudiu Maier, Tudor Istodor, Cătălin Fartaeş, Raluca Tudorache, Mihaela Şerban, Irina Sârbu, Alexandru Unguru.

Copiii la putere

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook