5 februarie 2008

Metropolis îţi premiază sărutul

Iubeşti şi vrei ca toată lumea să afle asta?

Cumpăra bilete la spectacolele Teatrului Metropolis în perioada 1-29 februarie 2008 şi intri automat în cea mai curajoasă campanie dedicată îndrăgostiţilor: ”Metropolis îţi premiază sărutul!”

Metropolis îţi premiază sărutul

Orice cuplu care doreşte să participe este filmat cum se sărută, participând astfel efectiv la concurs.

Juriul este format din binecunoscutul cuplu Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu, iar preşedintele juriului este agentul VIP – Cristian Brancu. Ei vor desemna cele 3 cupluri câştigătoare în perioada 1-5 martie. Fericiţii câştigători vor fi anunţaţi pe data de 6 martie.

Se vor acorda premii pentru:

  • ”cel mai original cuplu” – o invitaţie pentru două persoane la un spectacol al Teatrului Metropolis şi un set de cărţi oferit de editura Nemira
  • ”cel mai popular cuplu” – un abonament gratuit la Teatrul Metropolis, valabil până la sfârşitul stagiunii, şi un set de cărţi oferit de editura Nemira
  • ”cel mai pasional cuplu” – o cină romantică la Restaurantul Gioconda şi un set de cărţi oferit de editura Nemira (transportul de acasă şi până la restaurant este asigurat de teatru, pentru fiecare persoană în parte)

Pentru mai multe informaţii, puteţi telefona la 0720.499.802 sau puteţi scrie la teatrul.metropolis@gmail.com

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

One thought on "Metropolis îţi premiază sărutul"

  1. irina spune:

    m-am inscris la aceasta campanie si mi-au facut fotografii mie si iubitului meu pe care le-am primit pe mail. Sper sa castig unul din cele trei premii. Oricum spectacolele teatrului metropolis sunt tari si voi merge indiferent daca voi castiga sau nu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook