15 septembrie 2016

Nerve: Adevăr sau provocare

Cu cât e riscul mai mare, cu atât e câștigul mai mare în thriller-ul palpitant „Nerve: Adevăr sau provocare” („Nerve”), care îi are pe Emma Roberts şi Dave Franco în rolurile principale. Premiera în cinematografele românești are loc pe 16 septembrie 2016.



„Nerve: Adevăr sau provocare” îşi captivează audienţa cu o întrebare simplă: îţi place să priveşti sau să joci? Ceea ce a început online ca un joc amuzant de adevăr sau provocare, în care participanţii îşi asumă riscuri din ce în ce mai mari pentru recompense pe măsură, a devenit în scurt timp un fenomen global. Însă, pe măsură ce numărul utilizatorilor creşte, provocările devin din ce în ce mai periculoase.

Timida și conștiincioasa elevă Venus „Vee” Delmonico (interpretată de Emma Roberts), aflată în ultimul an de liceu, evadează din zona de confort atunci când se înscrie pe negândite în jocul Nerve, o competiție plină de adrenalină transmisă în direct pe internet. Tinerii amatori de senzații tari se înfruntă unul pe celălalt printr-o serie de provocări care devin din ce în ce mai intense, de la unele ușor penibile la altele de-a dreptul mortale, în timp ce o comunitate anonimă de „privitori” îi instigă la acțiune.

Când Vee trebuie să joace împreună cu un străin misterios pe nume Ian (interpretat de Dave Franco), chimia lor imediată îi transformă în staruri în mediul online, aceștia devenind favoriții fanilor. Totuși, pe măsură ce noaptea se apropie de sfârșit, Vee se îndepărtează de prietenii ei dintotdeauna și își pune viața la bătaie în căutarea banilor și a faimei. Descoperind un secret privitor la trecutul lui Ian, Vee își dă seama că viitorul familiei sale e în pericol. Pe măsură ce tensiunea se acumulează, mizele cresc – iar posibilul rezultat se schimbă de la câștigi sau pierzi la trăiești sau mori.

„Nerve: Adevăr sau provocare” este regizat de Henry Joost și Ariel Schulman, scenariul fiind scris de Jessica Scharzer, pe baza romanului autoarei Jeanne Ryan. În film apar Emma Roberts, Dave Franco, Emily Meade, Miles Heizer, Colson Baker și Juliette Lewis.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook