9 mai 2017

Ne vedem noi

Giulia lansează single-ul şi videoclipul „Ne vedem noi”, povestea în care muzica se îmbină cu dansul printr-o coregrafie cu influenţe de dans contemporan. Piesa a fost produsă în studiourile HaHaHa Production şi este compusă de către Şerban Cazan, Smiley, Giulia, Sore şi Florin Boka. Vioara care dă un vibe inedit piesei îi aparţine Alinei Horez (Muse Quartet). Povestea îi aparţine lui San, regizorul videoclipului, iar din echipa de creaţie mai fac parte Amir Doboş (styling), Florin Noje (hairstyle) şi Andra Manea (make-up). Noul videoclip o aduce pe Giulia într-o coregrafie spectaculoasă, alături de Cristian Chis Bruce.



Giulia declară:

„Ne vedem noi” e povestea multora dintre noi. De câte ori nu ţi-a spus „Ne vedem noi” şi apoi, pur şi simplu, nu a mai dat niciun semn? Când a venit Smiley cu ideea acestui „Ne vedem noi” am simţit că asta e piesa pe care o aşteptam de atâta vreme. E melodia aceea care îţi intră în cap şi rămâne pe repeat, dar care îţi atinge sufletul şi îţi răscoleşte toate amintirile.

Şi eu am avut parte de replica asta şi ştiu cum e să aştepţi ca „ne vedem noi” să se concretizeze şi de fapt nu se mai întâmplă. Am avut emoţii când am înregistrat-o pentru că era ziua fetiţei mele şi mi-am dat seama că deşi la un moment dat în viaţa mea am avut parte de ‘ne vedem noi’, acum am ajuns în punctul în care sunt cu adevărat fericită şi împlinită. Mi-am dorit să dansez din nou şi mă bucur că am avut privilegiul să fac aceasta coregrafie frumoasă alături de Bruce, unul dintre coregrafii pe care îi admir cel mai mult.

Odată cu lansarea single-ului „Ne vedem noi”, Giulia a început şi campania online #LiveCoffeeMeet, în care se întâlneşte la cafea cu prieteni, artişti, persoane publice, într-o discuţie relaxată, funny, prin live-uri pe pagina ei de Facebook.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...

One thought on "Ne vedem noi"

  1. Omul invizibil spune:

    „Ne vedem noi”, ca sintagmă uzuală, sună mai degrabă a amenințare. Îi lipsește
    doar semnul exclamării!
    Nu am folosit-o niciodată, la despărțire, ci am spus, eventual, „ne mai vedem”,
    „ne mai auzim”, „la bună vedere”…
    Altfel, cu toată implicația lui Smiley, reală sau doar sugerată propagandistic,
    nici sigle-ul în sine, nici videoclipul și nici coregrafia bruceleeană nu
    impresionează.
    Din păcate nici funny-inițiativa #LiveCoffeeMeet nu ne dă pe spate, neavând
    preafericirea de-a ne situa în niciuna din categoriile sociale relaxante live…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook