19 noiembrie 2018

De ochii lumii

Talentata Ana Munteanu, câștigătoarea emisiunii concurs Vocea Romaniei 2017 și interpretă a rolului principal în musical-ul „Mamma Mia!”, în rolul Sophie, lansează noul single, „De ochii lumii”, o piesă despre iubiri neîmpărtășite si despre oameni ce se prefac că totul este bine în relații sortite eșecului, doar așa, de ochii lumii.



Ana Munteanu declară:

Crede în tine și nu te lasă doborât de niciun obstacol. Această piesă vorbește despre acele persone care aparent îți sunt alături, în care investești timp și sentimente, dar care ajung să te trădeze, să te mintă și chiar să se transforme în dușmani. Tot ce trebuie să faci este să fii exact cine esși tu, cu bune și cu rele. Nu încerca să-ți ascunzi durerea. Nu încerca să te prefaci că totul este bine, că nu s-a întâmplat nimic, doar așa, de ochii lumii. Ia decizii, manifestă-te în felul tău, autentic și curajos.

Piesa „De ochii lumii” este compusă de Vlad Popescu, Șerban Cazan, Cristi Pascu, Sebastian Seredinschi și Florin Boka, în studiourile HaHaHa Production, sub egida MediaPro Music, iar clipul este regizat de Isabella Szanto. Aceasta este cea de-a treia piesă lansată de tânăra artistă, după „Măști” și „Unde te duci?”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook