3 iulie 2018

Unde te duci?

Ana Munteanu, Vocea României și interpreta rolului principal din musical-ul românesc „Mamma Mia”, lansează al doilea single din cariera, piesa „Unde te duci?”, o mărturisire sinceră despre viața de artist și despre importanța muzicii. Piesa este compusă de către Smiley, împreună cu Șerban Cazan, Radu Alexandru și Pascu Cristian, în studio-urile HaHaHa Production și este o producție MediaPro Music. 



Tănăra artistă mărturisește:

„Unde te duci?” este despre nevoia noastră, a artiștilor, de refugiu și uneori de singurătate. Prin muzica îmi exprim cel mai bine sentimentele și tot muzica este cea care mă ajută să mă descopăr și să trec peste momentele dificile. Îmi place să cred că îmi cânt sufletul. „Unde te duci?” este declarația mea de iubire pentru muzică!

Ana Munteanu adaugă:

A fost un moment magic pentru mine când Smiley a început să fredoneze linia piesei, am știu că asta este și ce a urmat a fost efectiv de poveste. Am stat cu toții până la 3 dimineața și am terminat piesa. Îi mulțumesc lui Smiley pentru dăruire, sfaturi și pentru tot ceea ce a făcut pentru mine! E prima dată când particip efectiv atât la realizarea unei piese, cât și la realizarea unui clip și mărturisesc: a fost ceva incredibil de frumos, un vibe atât de bun și plin de inspirație!

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook