19 aprilie 2019

Mogoşoaia ClasicFest 2019

Centrul Cultural „Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului”, în parteneriat cu Asociația Culturală Pro Valores, invită pe cei interesați, în perioada 21 aprilie – 26 mai 2019, la Ediţia a VIII-a a Mogoşoaia ClasicFest.Palatul Brâncovenesc de la Mogoşoaia redevine, pentru al optulea an consecutiv, o cetate a culturii, un spațiu al excelenței sonore. Pe parcursul a cinci serate duminicale, sunt propuse nouă recitaluri inedite, de mare diversitate, susținute de artiști de primă valoare.


Primul eveniment este susținut de actrița Lamia Beligan și multi-instrumentistul Nicolae Szkely, care, pe 21 aprilie 2019, de la ora 18:00, sub genericul „Armonii Pascale”, realizează un spectacol de intensă emoție.


Începând cu data de 5 mai 2019, pentru patru duminici, publicul trebuie să noteze în agendă ora 17:00, la Palatul Mogoșoaia, când au loc întâlnirile cu pianista Mădălina Pașol, care aduce un „Omagiu lui Dinu Lipatti” sau cu Duo Iancu – Lobonț; sub genericul „Meraviglia”, cei doi artiști se transformă în adevărați arheologi sonori.


Apoi, pe 12 mai 2019, după recitalul ineditului Trio Equilibrium, de pian la 6 mâini, Horia Mihail și al său pian călător poartă publicul în spațiul sonor clasic vienez.

Duminică, 19 mai 2019, oaspeții din Sala Scoarțelor din Palatul Mogoșoaia sunt laureații ediției a IX-a a Concursului „Drumul spre celebritate”, violonista Andra Lucia Andrei și pianista Andra Mărgineanu. Pianistul Cătălin Răducanu propune un program integral rus, din care nu lipsește suita „Tablouri dintr-o expoziție”, în anul în care se împlinesc 180 de ani de la nașterea lui Modest Mussorgski.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook