20 februarie 2019

Maia Morgenstern și Adrian Munteanu la Torino

La inițiativa și organizarea Centrului de Cultură și Tradiție Românească din Torino, Italia, în perioada 21-23 februarie 2019 se desfășoară un ciclu de manifestări dedicate „Zilei internaționale a femeii”.Joi, 21 februarie 2019, are loc conferința internațională „Uomini cheamano le donne” la Palazzo Lascaris. Conferința își propune să analizeze emanciparea femeii moderne precum și contribuția bărbaților la diminuarea fenomenului de violență la care sunt supuse femeile din ziua de astăzi. În cadrul conferinței, poetul Adrian Munteanu, susține un microrecital din sonetele sale de dragoste.

Vineri, 22 februarie 2019, la Institutul Social din Torino, actrița Maia Morgenstern are un dialog cu membrii comunității românești și prezintă un recital cuprinzând poezii de Tudor Arghezi și citește din Jurnalul Reginei Maria.

Sâmbătă, 23 februarie 2019, în sala de conferințe a Centrului de Cultură și Tradiție Românească din Torino, copiii școlii românești și părinții acestora sunt așteptați la o întâlnire cu poetul Adrian Munteanu, autor a 365 de basme în versuri și interpret al acestora în recitalul intitulat „Povești fără sfârșit”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook