26 aprilie 2019

Madame X

Madonna anunță lansarea mult așteptatului album „Madame X” – al 14-lea material discografic din cariera sa – pe 14 iunie 2019.



Madonna spune:

Lisabona este locul în care totul a luat naștere. Mi-am găsit un grup acolo, format din muzicieni incredibili și care au întărit și susținut crezul meu, că muzica este conectată în întreaga lume și că este sufletul universului.

Fiind puternic influențată creativ de orașul în care locuiește de câțiva ani, și anume Lisabona, albumul „Madame X” este o colecție de 15 melodii care celebrează legătura artistei cu muzica și cultura latină. Cântând în limba portugheză, limba spaniolă și limba engleză, pe album regăsim single-ul „Medellin”, coprodus cu Mirwais, și care evidențiază spiritul orașului din care este originar Maluma, piesa „I Rise”, un adevărat imn, track-ul „Future” care are un vibe de dancehall jamaican (featuring Quavo) sau „Dark Ballet”.

Albumul „Madame X” are o istorie culturală și în ceea ce privește locul în care a fost înregistrat, de-a lungul a 18 luni; este vorba de 4 teritorii, din Portugalia în Londra și până în New York și Los Angeles, iar Madonna a lucrat, printre altii, cu Mirwais, Mike Dean sau Diplo.

„Madame X” este lansat în două variante, standard și deluxe, cu o diferență de două track-uri între cele două. Albumul este lansat și pe vinyl și casetă, dar și într-un box-set cu o serie limitată de merchandise.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook