28 august 2007

Literatura erotică „penetrează” bibliotecile românilor

Cele mai multe apariţii editoriale din ultima perioadă au ca temă principală erotismul şi sexualitatea şi sunt foarte bine primite de public. Literatura de budoar doreşte să arate o lume liberă, fără constrângeri sau pudoare.

De la literatura de specialitate la beletristica, erotismul şi sexualitatea sunt subiecte din ce în ce mai prezente în apariţiile editoriale ale ultimilor ani. Dacă până în ’90 cărţile de pe piaţa românească conţineau câteva descrieri timide, imediat după Revoluţie, autori de mâna a doua ca Sandra Brown sau Danielle Steel au făcut furori pe piaţa românească, exploatând la maximum, însă fără stil, această temă.

În ultimii ani, au apărut, totuşi, şi scrieri de luat în seamă pe această temă. Români sau străini, autorii au fost bine primiţi de publicul cititor de la noi. Cu scrieri uneori facile, dar şocante, poate prea libertine în opinia unora, scriitorii de literatură erotică au avut de înfruntat (şi încă mai au) pudoarea şi tabuurile vremii.

Articolul integral din Gardianul…

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook