17 mai 2017

Târgul Internaţional de Carte de la Varşovia 2017

În perioada 18-21 mai 2017, în capitala poloneză are loc cea de-a opta ediție a Târgului Internațional de Carte de la Varșovia. Institutul Cultural Român de la Varșovia, împreună cu Ambasada României, organizează un stand românesc, în care expune și oferă spre vânzare publicului o largă paletă de volume româneşti și publicații despre România, apărute în Polonia în ultimii ani, de asemenea dicționare și albume.



Tematica Târgului cuprinde beletristica, literatura pentru copii și tineri, cărțile științifice, manualele școlare și universitare, literatura de popularizare, enciclopedii, albume, dicționare, atlase, ghiduri, benzi desenate, litertura SF, cotidiene și reviste, e-book-uri, materiale multimedia.

În 2017, invitatul de onoare este Germania. Nu lipsesc cărți ale editorilor din Franța, Germania, Spania, Suedia, Belgia, Cehia, Ungaria, Marea Britanie, Olanda. Pe parcursul Târgului sunt organizate evenimente pentru copii, demonstrații gastronomice, concerte și multe alte atracții.

Târgul de Carte de la Varșovia a fost înființat în 2010 la inițiativa unui grup de editori polonezi și a societății Murator EXPO din Varșovia. Manifestarea se dezvoltă permanent datorită cooperării profesioniste și eficiente a pieței editoriale cu branșa târgurilor, în slujba cărții și cititorilor. Este organizată în luna mai, inițial în Palatul Culturii și Științei, ulterior, din 2013, în spațiul Stadionului Național.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook