11 mai 2021

În derivă

Felix Noa colaborează cu Nicole Cherry pentru single-ul „În derivă”, o piesă care vorbește despre momentele în care emoția și inocența copilăriei ar trebui să rămână prezente în viețile noastre. O introspecție asupra acțiunilor și etapelor din viața de adult, melodia „În derivă” ne aduce aminte de o expresie folosită constant în poezie, „simțindu-te copil nu vei îmbătrâni niciodată”.



Felix declară:

„În derivă” este cea mai sinceră piesă scrisă până acum. Sper să fi făcut mândru copilul din mine cu aceasta, și-i promit că, deși mai calc strâmb, îi rezerv un viitor frumos. Mă bucur mult că Nicole Cherry a acceptat invitația mea pe această piesă, a completat perfect ceea ce voiam să transmit și sper că oamenii să rezoneze cu mesajul nostru.

Nicole Cherry spune:

O melodie foarte emoționantă, pe care mă bucur că am acceptat să fiu împreună cu Felix, căruia îi mulțumesc pentru invitație. Sunt foarte încântată că a ieșit acum, în preajma zilei de 1 iunie, ziua copilului. Nu uita să ai grijă întotdeauna de copilul din tine!

„Copilărie, mai știi ce visai? Anii au trecut, copile, iartă-mă, te rog, mai stai.”

Acesta este mesajul principal al piesei și ne amintește că nu trebuie să renunțăm niciodată la copilul din noi. Versurile sunt compuse exclusiv de Felix Noa, iar pentru muzică, artistul a lucrat împreună cu Achim Marian, Anastasia Sandu și Doru Todoruț.

Proiectul vizual este realizat de către Mihai Sighinaș și aduce imagini inspirate din desenele animate sau din desenele unui copil.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook