15 februarie 2011

Maraton Diana – În derivă

HBO România difuzează duminică, 20 februarie 2011, maratonul „În derivă” dedicat Dianei. Cazul Dianei va fi redifuzat integral, pentru aproximativ 4 ore, începând cu ora 15:35.Diana a fost pacienta doctorului Poenaru în şedinţele care au avut loc în fiecare seară de miercuri, timp de 9 săptămâni.

Diana are 17 ani şi este o gimnastă de performanţă maturizată înainte de vreme, cu toate că, din cauza efortului fizic intens, corpul ei a rămas cel al unei fetiţe. Ajunge la cabinetul lui Andrei după ce, în urma unui accident, o companie de asigurări o obligă să treacă printr-o evaluare psihologică.

Maria Mitu joacă rolul Dianei Pelin. În varstă de numai 18 ani, Maria este elevă în clasa a doisprezecea la Colegiul Naţional Sfântul Sava din Bucureşti. Are un rol în scurt metrajul „Derby”, semnat de Paul Negoescu, selecţionat la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin. Maria este foarte talentată şi, pe parcursul filmărilor, a însufleţit întreaga echipă de producţie. Acum se concentrează pe un nou proiect, cel al examenului de bacalaureat.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook