13 octombrie 2011

Gaturro – Marea plictiseală

Începând din 14 octombrie 2011, poate fi vizionat în cinematografele din România filmul de desene animate 3D „Gaturro – Marea plictiseală”.

Motanul Gaturro a luat fiinţă în anul 1993, în Argentina, datorită creatorului sau Cristian Dzwonim, cunoscut şi sub numele de Nik. A apărut prima dată în cunoscutul ziar “La Nacion”, în secţiunea de benzi desenate despre politică. Prin părerile şi observaţiile efervescente ale acestuia, a devenit încet încet un personaj iubit de către cititori, câştigându-şi un loc important în ziar.

În anul 1996, Gaturro avea deja propria sa carte cu benzi desenate, prin care a câştigat atât inimle adulţilor, cât şi pe cele ale copiilor, devenind un personaj de familie.

Până în ziua de astăzi, au fost publicate 22 de cărţi cu acest mic şi simpatic personaj. În ultimii ani, povestea lui a traversat Agentina, trecând chiar şi graniţele acesteia, ajungând până în America Latină, Spania, Franţa şi Statele Unite.

Totuşi, sunt deja câţiva ani de când Gaturro a încetat să mai fie legat de apariţiile în ziare, acesta prinzând viaţă prin diverse produse comercializate, ajungând astfel la un public foarte variat.

În 2008, Illusion Studios răspunde provocării de a-l arătă pe Gaturro cum nu mai fusee văzut până atunci: animat 3D. A rezultat un film creat pentru întreaga familie, lansat în anul 2010. Este primul film de animaţie din Argentina care foloseşte tehnica 3D.

Gaturro, eroul nostru, este un motan ce trăieşte cu familia care la adoptat de mic. Încă de pe atunci acesta o cunoaşte pe Agatha, o pisică din vecini, de care este îndrăgostit până peste urechi. Crescând împreună, acesta a încercat de nenumărate ori şi în nenumărate feluri să se aproprie de ea, însă tot de atâtea ori a eşuat, întâmpinând diverse obstacole. De cele mai multe ori acestea purtau numele de Max.

Max este un pisic extravagant şi încrezut. Este un nesuferit, şi spre ghinionul eroului nostru, şi acesta încearcă să o cucerească pe Agatha.
Însă aceasta nu a spus „da” nici unuia dintre ei.

Această poveste are loc în zilele noastre. Au trecut câţiva ani, şi deşi personajele noastre s-au maturizat, obiceiurile acestora au rămas aceleaşi. Gaturro încă încearcă să îi cucerească inima Agathei prin încercări nereuşite. Max continuă să o seducă prin modalităţi extravagante şi luxoase. Iar Agatha continuă să îi refuze pe amândoi. Totuşi, ceva se schimbă în momentul în care Agatha este cerută în căsătorie de către Max.

Gaturro află acest amănunt şi încearcă din răsputeri să îi arate Agathei că el este mai bun decât Max. Chiar dacă acest lucru implică detronarea celui mai faimos motan din oraş şi intrarea în lumea showbiz-ului. O lume în care cu greu se controlează. Max va profita de toate greşelile eroului nostru pentru a-l împiedica pe acesta să se vadă cu Agatha.

Lucrurile încep să se înrăutăţeasca pentru Gaturro când realizează că faima şi averea nu îi pot ţine locul iubitei lui.

Totuşi, totul se schimbă datorită unei altfel de iubire, cea de prietenie. Deşi Gaturro este înconjurat de prieteni în întreg cartierul, acesta se împrieteneşte cu un personaj ciudat, dar care îi reda însă încrederea în sine şi astfel încrederea că îşi va recupera dragostea vieţii.

Un mic şoricel, pe nume Rat Pitt, un actor de duzină cu aere de actor de prima clasă, se va alătura lui Gaturro, moment care le va schimba definitiv vieţile. Acest extravagant personaj va încerca să se folosească de popularitatea lui Gaturro, pentru a urca pe scara socială, dar pe parcursul priteniei acesta va descoperi în Gaturro un motan sensibil şi simpatic, care nu se dă înlături de la nimic atunci când vine vorbă de a-şi urma inima. Aceste două personaje ciudate, ajutate fiind de prietenii din cartier, pornesc în încercarea de a opri nunta Agathei cu Max. O poveste de dragoste ideală, care se transformă, însă, în realitate.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook