28 ianuarie 2011

Festivalului Naţional de Epigramă „Cât e Buzăul de mare” – ediţia a XII-a

Casa de Cultură “Ion Caraion” a municipiului Buzău şi “Cenaclul umoriştilor” al instituţiei organizează Ediţia a XII-a a Festivalului Naţional de Epigramă “Cât e Buzăul de mare”, în perioada 13-15 mai 2011.

Cu această ocazie se lansează şi două concursuri. Câştigătorii acestora vor fi invitaţi la festival şi recompensaţi cu premii, invitaţiile, programul şi detaliile urmând a le fi transmise personal.

La Buzău vor fi invitaţi, la fel ca în anii precedenţi, şi laureaţii Premiilor UER pe anul 2010 şi ai Concursului de epigramă „Mircea Trifu” organizat de doamna prof. univ. dr. Elis Râpeanu.

1. Concurs Naţional de Epigramă cu temele: (1) “În ceasul al doisprezecelea” şi (2) “Unde dai şi unde crapă”, câte două epigrame inedite, nepublicate, la fiecare temă.

Lucrările vor fi trimise în două exemplare, cu moto şi plic închis în care se va arăta identitatea, adresa, telefoanele, adresă de e-mail, CNP-ul, seria şi nr. cărţii de idenditate (pentru contabilitate), până cel târziu ziua de 15 aprilie 2011, data poştei, pe adresa:

Sălcuţan Mihai
str. 13 Decembrie, nr.10A
Buzău, cod poştal 120.217, judeţul Buzău

Sunt excluse trimiterile recomandate, care nu vor fi ridicate de la poştă.

La concurs pot participa epigramişti de pretutindeni, cu excepţia celor din judeţul Buzău.

2. Concurs Naţional de Creaţie Literară – carte de epigramă şi de literatură umoristică.

Participă cărţile de epigramă şi de literatură umoristică apărute după 01 mai 2010. Lucrările vor fi trimise în două exemplare pe adresa:

Biblioteca judeţeană “V. Voiculescu”
str. Unirii nr. 140
Buzău, cod poştal 120.238, judeţul Buzău

cu menţionarea domiciliului autorului, codului poştal, telefonului, adresei de e-mail, CNP-ul, seria şi nr. cărţii de idenditate (pentru contabilitate), având ca dată de expediere cel târziu ziua de 15 aprilie 2011, data poştei.

Cărţile participante la concurs rămân în patrimoniul bibliotecii.

Informaţii suplimentare se pot obţine de la preşedintele cenaclului, Sălcuţan Mihai, la tel/fax 0238/ 720.965 (biroul personal), tel. 0338/ 105.222 (domiciliu), 0745/ 760.015 (mobil) sau pe e-mail mihaisalcutan@yahoo.com.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook